naneliseker_ 16 da ölçüldü, hemde alttan, daha ölçülür mu canlar ? Gerek var ki sizde ne yapıldı. Bana normal dedi en son amma.. Detaylım22 haftakikken gideceğim.. 20 Olduk şükür ✨️
S_B6606 naneliseker_ ben hic olcturmedim doktorlar kendileri mi gerek gorunce ölçüyor yoksa olmasi gerekiyor mu kesin acaba
melinda- naneliseker_ 16da ölçülüyor demişti benim doktorum, ilk gebeliğimde 16da alttan ölçmüştü sonra tekrar ölçmedi ana üstten ölçtüyse de bilmiyorum birşey söylemedi.Gerçş üstten ölçümler yanıltıcı oluyormuş
naneliseker_ S_B6606 ölçülmesi iyi önlem açısından. Alttan daha net olcerler ama karindan da bakıyordur sizin
S_B6606 naneliseker_ umarim bakiyordur canim bu ikinci gebeligim inankr misin hic duymamistim boyle olculdugunu
myangelson naneliseker_ sürekli ölçülmesi güzel birşey. Bir sıkıntı olursa erken önlem alır. En doğru sonucu da alttan ölçümle alırlar. Detaylıda da bakılıyor. Genelde karından bakarlar suphelenirlerse alttan da bakılabilir benim doktorum öyle yapmıştı
Ogretmenaannee naneliseker_ Benim karından bakılınca kısa gördüğü için alttan baktı 34mm, 19.haftadayım tehlike yok ama haftama göre kısa.. Progestan kullanmaya başladım. Detaylıda yine ölçülecek muhtemelen