odabasiii Bebeğimi cumartesi doğuracağım sezeryan olacağım üç gün önce 2530 du 3 günde bu kadar almış önümüz de üç gün daha var sizce biraz daha kilo alır mı kuveze konmasından çok korkuyorum
Esmagrr odabasiii eksi artı 400 gram oynama olabilir 2 kilo bile olsa sağlıklıysa solunumu enfeksiyon yoksa iki güne çıkarsın hastaneden ama mama verilir muhtemelen
Minakannesis odabasiii ben oğlumu 2400 kızımı 2550 civarı doğum yaptım birini 36 birini 37 haftalıkken ve benimle birlikte hastaneden çıktılar sıkıntı yaşamadık
Gozdeselim06 odabasiii Kilo yönünden o korkuyu kalbinden sil canım benim. Oğlum 2400 doğdu. Vücut ödemi yani şişliği indikten sonra 2100 kg’a indi. Ekmekten biraz büyüktü. Küveze alınmadı. Şimdi 9 aylık. Küçük bebekler daha hızlı büyüyorlar derlerdi de inanmazdım. Gerçekten öyleymiş…🥹
odabasiii Gozdeselim06 çok teşekkür ederim ☺️ üç günde 100 gram fark olmuş Belki önümüzdeki üç gün biraz daha alır benim korkum kuvez maalesef
Minakannesis odabasiii oğlum biraz geç aldı ama kızım hemen toparladı ama genede ufaktı normal bebeklere göre