Evet arkadaşlar sonunda ben de doğurdum. 4 eylülde artık suni sancı da olsa doğurmak için hastahaneye gittim. 40+2 olduğum için yatışını yaptılar. Zaten nst de babam kalp atışları çok iyi gelmiyordu.12.30 da koldan serum alarak sancı verdiler. Fakat sancılar yeterli gelmiyordu ve açılmam saatlerce 4cm olarak kaldı. Fakat gece 23.30 gibi nstden bebeğin solunumunun gittiği görüldü. Bana solunum cihazı taktılar. Nstye bağlı haldeyken herkes başıma toplandı doktor ve hemşireler bir anda açılmam 9 oldu. Ne yaptılarsa bebeğin kafası görülüp çıkmıyordu. Diyebilirim hayatımın en zor ve acılı anıydı. En son 00.15 ye bebek çıktı ama mosmor haldeydi. Kordon iki kez boynuna dolanmıştı. Yani bebeğin çıkmama nedeni kordonun diğer taraftan bebeği tutması hemşirelerin de bunu bilmeden zorla çıkarmaya çalışması. Gelgelelim kızım şükür sağlıklı doğdu ama biraz daha kanalda kalsaydı belki de yaşamayabilirdi. Size tavsiyem be olursa olsun mutlaka ultrasona girin. Ben burda normal doğumu destekleyen postlar atmıştım yine o fikirdeyim ama sağlık sorunu olmadığı sürece. Bu şekilde evladımı belki de kaydedebilirdim. Rabbim onu bana bağışladı. Şimdi kızım iki günlük 3640 kilo olarak doğdu. Doğumların en güzeli sizin olsun inşallah Rabbim olmayan herkese nasip etsin. Ben gerek yırtılma ve dikişlerden dolayı gerek zorluktan dolayı artık düşünmüyorum. Sorularınız olursa siz yazın ben cevaplarım