Gizem_cetinbas kızım 39+6 da doğdu. Şuanda 26 haftalığım oğluşum bakalım o ne zaman doğacak :)

ipekcim merhaba ben şuan 39+5 im son 1 saattir bebek hareketleri baya arttı bu bi sorun yaratır mı bilginiz var mı acaba. İnternete bakıyorum aşırı hareketlenme veya hiç hareket etmeme durumunda doktorunuza danışın diyor. Şuan napcamı bilemedim

Gizem_cetinbas ilk iki gebeliğim normal doğumda, kızım 36+4 te doktor kontrolünün ertesi günü sabaha karşı doğdu kontrolde her şey yolunda tam 1 ay sonra bekliyoruz diyip gece sancılanıp sabaha karşı doğurdum çok saçmaydı hiç bişey anlamadım 🤣🤣 oğlum 39+6 da doğdu çarşamba günüydü, cuma gününü bekleseydi kontrolüm vardı doktorum suni sancı vericekti Allah’tan ki beklemedi o da korunmasız ilişki sayesinde yani yoksa daha doğuracağı yoktu beni gören sen hala doğurmadın mı diyordu 😅

Oğlum 4 yıl önce 38+3 de dogdu kızımı bekliyorum 37+2 deyiz. Ve kızımın da hemen hemen oğlumun haftasiyla yakın doğacağını düşünüyorum

İlk kızım 2020 de 39+3 de doğdu ikinci kızım karnında şuan 39+4 olacak gece hala bir belirti yok 🥲

Arzuu-48 hayır sorun değil onun dışında başka bir sorun yoksa :) belkide kendine yol açmaya çalışıyor:))