Kubra_109 38+3 deyim ebe bugün alttan baktı ve kanamam geldi normal dedi alttan bakılıpta kaç gün sonra doğum olur
dilarakerem01 Kubra_109 kanama olması normal canım merak etme Bazıların da kanama olur bazılarında olmaz Ve bazıları ½ güne doğum yapar bazıları 4-. Haftaya kadar bekler
Selmaaas Kubra_109 benimde alttan muayene oldum kanamam geldi doktorum muayeneden dolayı dedi bir hafta geçti üstünden hala doğuramadım 39.haftadayım
Kubra_109 Dilekonurr elden eke fark var kimininki hafif kimininki ağır bazıları kolunu sokar gibi sokuyo 😂
Aysegulce1 Gamze4127 2 parmakla alttan bakıyorlar bi anda yapıyorlar ne olduğunu anlamıyorsun bile ama baya acıyor yani 🫣
Papatya_kokuyo5 Aysegulce1 geçen gün kadını yanımda Altan muayene ettiler bagırdı korkup muayene olmadan çıktım oglumda acıklık vardı diye mi bilmiyorum çok ağrı hissetmemiştim
Minikperi Kubra_109 ben 39+5 tim alttan bakınca kanamam geldi o gün doğurdum 😅 ama sancım da vardı o yüzden benimkisi normal. Gerçi sizin de haftanız ileri bu yüzden her an gelebilir. Sağlıkla gelsin 🌸