Musmutlukiz Kızlar cihazlar hakkında hiçbir bilgim yok ,buz başlıklı olan iyi mi ve cihaz isimlerini bilen ,memnun olduğunuz özellikle bununla yaptır dediğiniz önerilerinizi bekliyorum ve hamile değilim düşünüyorum ama gebe kalırsam da ara veririm sıkıntı değil
Nili4321 Musmutlukiz güzellik uzmanı olarak size en büyük tavsiyem sakın güzellik merkezlerinde lazer yaptırmayın çünkü hiç bir işe yaramaz. Hastane ortamları medical yerlerde yaptırın belki daha pahalı ama işe yarayacak tek şey. Cihaz olarak alexander tavsiye ederim
NesliMomm Musmutlukiz Hamilelikte ara verdim tekrar çıkmaya başladı bence kesin sonuç almadan bırakma. Demin ki hanımefendi doğru söylüyor hastaneler daha iyi bu konuda ben doğum yaptıktan sonra hastanede başlamayı düşünüyorum. Diğer türlü kuaförlerde olanlar çok işe yaramıyor 🤷♀️
Enas2365 Musmutlukiz gebelik düşünüyorsanız bebekten sonra başlayın bence. Hamilelikte hormonlardan dolayı kıllarda baya artış oluyor. Lazer hiç yaptırmamış gibi oldum şuan. Doğumdan sonra birkaç seans gitmem gerekecek.
Ezoo28 Musmutlukiz ben klinikte yaptırmıştım Alexander cihazla yaptırdım ve çok memnun kaldım son bir seansim kalmıştı ki hamile kaldım ama ona rağmen hormanlardan dolayı biraz çıkmaya başlamıştı ama sarı sarı ve çok az çıktı ve o kadarı da rahatsız etmiyor. Alexander i öneriyorum.
Musmutlukiz Nili4321 yaa öyle mi ,bi arkadaş önerdi memnun kaldı bende o yüzden orada başlayacaktım, teşekkür ederim tavsiyeniz için
Nili4321 Musmutlukiz memnun kalır evet ama bıraktığı zaman bir kaç ay içerisinde hiç işlem yapılmamış gibi tüyler eski haline döner:) tercih sizin. Çünkü güzellik merkezileri IPL cihaz kullanır size tabi buz başlık diode falan diye seçenek sunarlar ama cihazlar IPL. Bu da kıl köklerini uyutur. Seans aralarında bir kaçı dökülür dökülmeyen de uyur sizde çıkmadı aa döküldü kurtuldum diyip memnun kalırsınız. Ta ki bütün seanslar bitip kıl kökleri artık uyumayı bırakana kadar. Seanslar bittiği zaman bir kaç aya kalmadan bütün tüyler hiç işlem görmemiş gibi yerinden fırlar.
Yaprakdokumuseverr Musmutlukiz Asla kalmadım. Üstüne bide özel bölgemi yaktı yara etti. Hem hastaneye gittim hem dilan polata gittim. İkisi de çöp.
Musmutlukiz Nili4321 yaa gercekten mi ,peki şehir hastaneleri lazer epilasyon yapıyor mu ,genellikle ücreti ne kadar oluyor biraz bilgi verebilir misiniz
Musmutlukiz Yaprakdokumuseverr İkilemde kaldım açıkçası yorumları okuyunca yaptırmaktan vaz mı geçsem diye düşündüm
Cakiltasiii Ankara da Sevgimedlife a gittim rezalet bı yer heryerimi yaktı attılar valla param boşa gitti tüm seanslara da gidemedim heryerim yanık cikiyodum surekli çünkü
Calikusuuu Soprano cihazlarının olduğu yere gidin. Gerçek buz lazer bunlar. Soprano cihazların olduğu yerler de uzmanların olduğu klinikler araştırarak gidiniz
Musmutlukiz Calikusuuu anladım teşekkür ederim randevu aldığım güzellik merkezine cihaz adını sorayım o zaman
Esmamam Gebelik düşünüyorsanız hiç yaptırmayın ara verince başa dönüceksiniz çünkü boşa çaba ve masraf