Selinactr Merhaba orta kulak iltihabı nedeniyle siprogut damla verdi doktor emzirirken yada gebeyken kullanan var mı kulak damlasını süte geçecek diye üzülüyorum
Pamuk Selinactr Kulak enfeksiyonu çok ciddi bir enfeksiyon tipidir. Enfeksiyonun süte gecmesindense Damla geçmesi daha makbuldür.Doktor emzirdiginizi göz önünde bulundurmustur.
Selinactr Ozoooo geçti mi sağır olduğumu düşünüyorum vallahi günde 3 defa 2 damla dedi doktor antibiyotikte verdi ama onu içmicem
Momybaby1 Pamuk merhaba gliserin i gebelik döneminde mi kullandınız benimde şimdi dış kulak enfeksiyonum var 19 haftalık gebeyim dr siprogut verdi ama kullanmak istemiyorum
Pamuk Selinactr Icmezseniz yayilirsa çok ciddi sorunlar bırakır.Kulak zarınız delinir geri dönüşü olmaz lütfen için antibiyotik.
Pamuk Selinactr Evet ben neler çektim tam 1 sene ne ilaçlar kullandım. Sonra işin ehli bir doktor gliserin diye yağ önerdi şükür birdaha yaşamadım.
Pamuk Momybaby1 Kullanmadım ama kullanırdım. Çünkü doktor bebeğim 4 aylıkken bile günde 30 damla bebeğim için verdi
Meyra12_ Momybaby1 Merhaba siprogutu kullandınız mı bir zararı oldu mu , bana da yazdı doktor biraz kullandım ama kadın doğum doktorum kullanma dedi çok pişman oldum
Momybaby1 Meyra12_ kullanmadım oksibor daha masum araştırdım kullanılabilir yazıyordu bir kaç gün kullandım bıraktım başka bir dr gittik onadron yazdı oda ve birde cortymcine aldım bunları ama yine kullanmadım bir zarar gelsin istemiyorum çünkü