Nursert5061 MorKelebek54 ayy çok heyecanlı zamanlar bende sabredemiyorum ,yeni şehire yerleştik vana birde onu sikintisi hiç sevmedim nasıl alisacam stres var 🥺
MorKelebek54 Nursert5061 kuzum bebeginle ilgili planlar yapabilirsin mesela benege oda yapicaksan o odaya gore dekorasyon bakabilirsin hem eve alisirsin hemde bbeegine oda tasarlamis olursun
Mummumlilo Hafta mıı🤦🏻♀️ sanki o haftanın üzerinden yıllar geçmiş gibi hissediyorum 😅 benim hamileliğim çok keyifliydi aktiftim hareketliydim tabi son aylara kadar gerçi yine iyi durumdayım çok şükür umarım seninde güzel bir hamileliğin olur
Meral1212 Happy_123 8+4 hamileliğim bulantı kusma öyle alıştım ki , olmadığı gün stres sıkıntıya giriyorum bişey mi oldu diye
ZeynalNaibee Nursert5061 30haftalığım ikinci hamileliyim bitince üzülücem daha da çocuk düşünmüyorum o yüzden şimdiden özlüyorum hamileliyi güzel duygu Rabbim dileyen herkese nasib etsin 🥰
Gamze4127 Nursert5061 34+3 deyim o sıralar geçmiyor gibi ama belli bi haftadan sonra bi bakıyorsun ki doğum gelmiş az kalmış. Mide bulantınız başladı mı kişiden kişiye de değişiyor bu tabii