selim10 aslii57 Bulantılarınız oluyor mu, bizde 2 gün sonra 6 haftalık oluyoruz hayırlısıyla ama özellikle sabahları midem çok bulanıyor, yerimden kıpırdasam kusacakmışım gibi hissediyorum
Ftsyldrm Nursert5061 ah en güzel yerindesin şuan ama yavaş yavaş bulantıların başlar kiminde oluyor kiminde olmuyor tabi ama ilk 1 trimester çok zordu benim ilk 4 ay istifar ettim ilk başlarda hevesle gün sayarsın şuan 30+5 iz kucağıma almayı istiyorum 😍 sizde sağlıcakla kucağınıza alın ve unutmayın ki ilk 3 ay çok önemli iş yapmayın yatın bol bol hiç bir şey sizden ve bebişinizden önemli değil 😇
Egeminannesi Nursert5061 yarın 34 geçiyoruz 🥰🥰 vallahi ikinci gebelik daha çabuk geçiyor benden demesi 😁😁
Mochi Nursert5061 29 haftalığız 🥰 1.trimester geçmedi bir türlü bana da ama 2.trimester ışık hızıyla geçti 3.de hızlı geçiyor gibi geliyor 😁
_aysenur_16 Nursert5061 sekizinci hafta ama daha yolk yeni izlendi 6 7 hafta gibi bilmiyorum hangi haftayım
Ayselll5 Nursert5061 33+3 üz 🙈yoruldum artık bir an önce hamileliğim bitsin kucağımıza alalım istiyorum yavrumuzu 🥰❤
Berraeva Nursert5061 Ben de 8. Haftadayim benim ikinci gebeliğim olduğu için hicccc acelem yok zaman konusunda 😂