aslanprenses_ Nursert5061 sen 20. Haftadan sonra gör. 😅😅 30. Haftamdayım yüzde 75 bitti ama ben şimdiden özlemeye başladım hamileliği 🥰
Misal26 Nursert5061 aynen bende 7 hafta oldum geçmiyor ne uyku var ne iştah bulantı 10 dk WC çıkıyorum sizde de oldu mu
Feyzabeyoglu Bende 25. Haftadayimm İkinci gebeligim doguma 13 hafta kaldi. Zaman cok hızlı gecti bu gebeligimdee🥲
Mmnj Feyzabeyoglu bende 25 +1 haftalıgım önceden geçmiyordu ama şimdi cok hızlı geciyor gibi sağlıkla doğsun bebislerimiz 🥰
Happy_123 Misal26 13 haftalığım yeni yeni bulantılarım geçti hala prilam ilaç kullanıyorum seni çok iyi anlıyorum 12. Haftada azalıcak biraz sabret ilaç verdimi doktorun
selim10 aslii57 Bulantılarınız oluyor mu, bizde 2 gün sonra 6 haftalık oluyoruz hayırlısıyla ama özellikle sabahları midem çok bulanıyor, yerimden kıpırdasam kusacakmışım gibi hissediyorum
Feyzabeyoglu Hndgn sezaryen olacagim için 38. Haftada alirlar büyük ihtimal Hesaplayinca 13 hafta kalıyor aglicamm😅
EbrKzlky Nursert5061 34+4üz çok şükür 😍 Bu zamana kadar zaman çok hızlı geçtiii.. şimdi yavaştan duruyor gibii 🙈
Misal26 Haticetalan ben riskli gebelikmişim 11 cm miyomum var 2sinde de görünmedi kese alttan bakıldı vajinadan sonra duydu Zar zor kalp atışı doktor ama korkuttular beni düşük olur erken dogum olur diye bende özele gittim adam direk gördü keseyi kalp atışını da duyduk şükür
Meryembozkurt46 20+3 bende ikinci gebeliğim sanki zaman hızlı geciyor ilk gebeligimde zaman gecmek bilmiyor du.