EmreBeyiBeklerken 2prensesannesi__ yahu çocuk o kadar uğraşmış doğum kanalına girmiş yolu yarılamış yavruceğizim 😅 artık ordan geri çevirmek ne kadar mantıklı ki yani bence çok saçma 🙄
2prensesannesi__ EmreBeyiBeklerken kalp atışı cok yavaşladı o yüzden aldilar direk. Bnde devlettryim sezeryan olmaz saniyordum korkuyordum ameliyattan o an alın alın demişim 🤣
Minikayak24 defnezumram banada 34 e kadar vaktimiz var diyor doktor ama çok zor 5. Keredir gidiyorum bi kez bile dönmedi hala makat😂🤣ayın 26 sında anlarım artık tandevuda bakalım ne olcak hayırlısı😂
defnezumram EmreBeyiBeklerken devlet ilk doğum sezeryansa 2.yi normal yaptırmakla uğraşmıyor diye biliyorum ben tabi doktoruna da bağlı bu ama
EmreBeyiBeklerken defnezumram evet malesef ki risk almıyorlar mecbur tutuyorlar yine sezaryen olmaya ama hiç istemiyorum biri orta sonda diğeri 4 yaşında iki evladım var onlar için çabuk toparlanmam gerek 😢
Tugbacakan defnezumram ben de korkuyorum valla bizim planlardan önce gelirler diye 😂 son 11 gün bakalım inşallah sabrederler😂
Melodimm defnezumram Siz qaliba normal doğumdan yanasiniz😊Sezeryani beklemek istemiyorsunuz.Bende birden doğum başlasın hemencik 1 saate dogurayim diyorum.InsAllah hepimizin gonluce olur hersey♥️🤲🏻Sağ Salim doğsunlar hepsi
Glsh97 20 eylüle gün vermişti doktorum ama erken doğum olabilir dedi yarın için sabahtan çağırdı alır diye düşünüyorum 😂
defnezumram Melodimm kız yok aksine sezeryandan yanayım burda makata kadar dikilenleri görünce bebem ters döndü dönmüyorda istesemde yapamıyorum normal doğum ama bu duruşta olan bebekler erken gelebiliyormuş 🤣
Melodimm defnezumram Bende doğumdan korkuyorum.Herkes normal yap diyor ama korkuyorum işte.Sezeryanda dikis acin olucak falan diyorlar.Mevsimler degisince falan.Her türlü acı oluyor yani.Ister böyle ister öyle.Saglikli olsunlarda önemli olan o♥️😂
defnezumram Melodimm valla aşağıyıda dikiyorlar orayada oturamıyorsun oda ayrı bi sorun iki ucu boklu değnek valla🤣🤣