Gulbahar47 Kızlar şeker yükleme testi kaçıncı haftada yapılıyor internette 24-28. Haftalarda yapılıyor ben 25. Hafta içindeyim sizler kaçıncı haftada yaptınız doktorum henüz bir şey demedi bugün için
busraayksll Gulbahar47 28e kadar yapilmis olması gerekli ihmal etme benim tokluk yüksek çıktı diyet yapıp sonra tekrar yaptıricam
aslanprenses_ Gulbahar47 ben yurt dışındaydım 30. Haftamda yaptırdım. Ama bu bir an önce yaptır varsa eğer ona göre beslenirsin. Benim koz bir hafta önden gidiyor. Büyük ihtimal şekerden.
Gulsahkizilkan busraayksll merhaba kaç çıktı benimde sınırda çıktı. Dikkat et yediklerine dedi doktorum sadece
Gulsahkizilkan busraayksll merhaba kaç çıktı benimde sınırda çıktı. Dikkat et yediklerine dedi doktorum sadece
busraayksll Gulsahkizilkan tokluk 169 çıktı doktorum bir hafta diyet yao sonra gel 100luk yuklicez dedi
Gulsahkizilkan busraayksll anladım çok geçmiş olsun. Umarım sağlıcakla alırız kucağımıza. Ben 28.haftadayım geçen hafta kontrolüm vardı haftasıyla uyumlu gidiyor çok şükür