Yagmurr1 Merhaba hanımlar bebişlerinizin kıyafetlerini kaçıncı hafta da yıkamaya ütülemeye başladınız ve hastane çantasını ne zaman hazırladınız
Fatoserin Yagmurr1 32 hafta da hepsini bitirdim temizlik bebek kıyafetleri ütü hastahane çantası beşiği
turkuaz_ Yagmurr1 28 de yıkayıp ütüledim yerleştirdim şuan 32 yım hastane çantasını daha hazırlamadım
AysnrTml Yagmurr1 30 uncu hafta da her şeyim hazırdı hatta çantaları evde değil araba da tutuyorum 😅😅
Yagmurr1 Mrvphlvn benim de 31 bitmek üzere ve hazır değil önce kıyafetleri yıkayıp ütüleyim bitsin 1,2 hafta sonrasında da çanta hazırlarım diye düşündüm 😌😌
Yagmurr1 Beyzabasyigitt başlayın siz bence hemen ne olur be olmaz Allah korusun az kalmış ben 32 ye gireceğim 😊😆
Beyzabasyigitt Yagmurr1 Daha bebek bezi bir de bana sabahlık almadık onları da alsam hazırlıcam 😄 almak için ne beklediğimi de bilmiyorum 😄
Melike_02 Yagmurr1 30 haftaya yaklaştım daha hazırlamadım hiçbirşeyi. Yıkamadım da erken diye düşünüyorum bi kaç hafta sonra başlarım hayırlısıyla ❤️😍