Cinsiyettahminidolunayes Mkdds567 hadi bakalım :) Sonradan degisen gordum Degismez ins Cunku bebek kiz bebek Erkekde ciksa kiz guzelligi olabilri :)
Mkdds567 Cinsiyettahminidolunayes bilmiyorum artık 🙃 epey baktı bişeyler var annesi erkek dedi bende peki diyebildim 😂😂 bunada bin şükür bi oğlum var 7 yaşında abisine arkadaş olur bu da inşallah ☺️☺️ sağlıkla gelsinler
zynp4118 zynp4118 Cinsiyettahminidolunayes hesaplamalarıniza göre erkek demiştiniz 12 haftalık ultrason görüntüsüne göre bakalım demiştiniz bende aklıma geldi attım size
Cinsiyettahminidolunayes zynp4118 resim istiyorum cunku cinsiyet organi 12 haftads oturuyo Bazen oran resim ayni oluyo Bazende farkli Ben resmi baz aliyorum
Cinsiyettahminidolunayes Neslidiba etiketin olmamis ki Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakamini yaz bakim Varsa 12 haftalik resim
zynp4118 Cinsiyettahminidolunayes Anladım teşekkür ederim dün doktora gittim bı çıkıntı var gibi dedi emin olamadı kızda da bazen çıkıntı oluyor dedi çıkıntı gibi olunca erkek gibi dedi sonra ama kızda da oluyor o çıkıntı sonra kayboluyor dedi daha erken bı daha bakarız dedi haftaya yine gidicem bakalım ne olucak
ZeyneepP Cinsiyettahminidolunayes Merhabalar banada cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz ? 12 hafta 4 günlük
Neslidiba Cinsiyettahminidolunayes doğum tarıhı 05.01.2003 eşimin doğum tarihi 01.04.1997 son adet 31 Temmuz ilk beta değeri 113