guzelanne01_ Gamzeizmir35 karaca şans işi sanırsam bazılarını nefret ettirebiliyor bende schafereden nefretliğim
turkuaz_ guzelanne01_ eşimin amcası almıştı waafle makinesi karacadan 2 sene önce ev hediyesi daha bi kere waafle yapıp yemedim 😁😁 satayım sana onu
guzelanne01_ turkuaz_ olur alırım😅Benim kızla kocam aşırı wafflecı .100 tane alırdım herhalde ona verdiğimiz parayla
turkuaz_ guzelanne01_ valla ciddiyim satayım yemin ederim 1 kere bile kullanmadım kutusu ile duruyor antrasit gri
Baharoloji guzelanne01_ detaylı bilmiyorum iki üç sene oluyor bir sorun yaşamadım bende internetten almıştım
Xcbaby guzelanne01_ arkadasim hediye almisti ama zaten bi modeli var sadece diye biliyorum cok ozellikli bisey degil isi ayari var sadece basit bi alet.
minikmucizeemaak guzelanne01_ Çeyizime küçük ev aletlerini alırken Fakir markası almıştım çok memnunum
Ao526- guzelanne01_ Ayy her gün mü yapıcam çıkar yerim mantığı ile sinbo nun makinasını aldım.. performansı çok iyi ucuz ve kaliteli 😂😂
guzelanne01_ Ao526- ben hergün yapanlardanım canım kızım ve eşim aşırı seviyor Sürekli sipariş veriyordum sonra tost makinesinyle yapmaya başladım ama zor oluyor…Bu yüzden sağlam iyi bişey olmalı