GlinGlerAs Geçen hafta 32 haftalıktım plasentada kireçlenme gördü haftaya yine gel bakalım dedi bugün gittim kafa uyumlu gövde ve bacak 2 hafta geri çıktı sadece 50 gr almış en az bi 200 gram alması gerekiyo bu haftalarda ne yapıcam bi akıl verin 3 gün sadece hayvansal gıda ile beslen ctesi tekrar bakalım dedi yine randevu verdi 1.950 şuan😓😥
Caglasmsk GlinGlerAs kilosu iyi aslında benim 32 haftalikken 1804 grdi doktor normal dedi yani bi problem yoktu simdi 36 haftaligm 2.700 gr olmus. Yani kilosu normak ama kireclemeyi bilemem tabi🤷
Merveass GlinGlerAs bana da normal geldi kilosu canım evham yapma derim sağlıklı ve düzenli beslen herşeyi kararında Yemen yeterli 😘
Beriliko GlinGlerAs benimde kilosu çok azdı günde 6-7 kaşık yedim doktor bile ne tükettin dedi 3575 doğdu kzım sonraki 2 hafta gerideydi hep
GlinGlerAs Caglasmsk sizinki sonradan toparlamış alması gereken kiloyu almış🙏 Benimki almıyo besin gitmiyo bişey olcak diye korkuyorm😓
Nefesenay @GlinGlerAs bol bol muz, kaşar ve gün-de bir tane maden suyu iç bunlar bebeğe kilo aldıran besinler
Minikmucizemveben Balık tüket canım haftada 2 kere mümkünse ve ıspnak bol bol. benimki 10 günde 900 gr almıstı ve o hafta tükettiğim besinler bunlardı bol bol , şok oldum bu kadar çok kilo alınca😊
Caglasmsk GlinGlerAs belki alır sizinkide sonradan oyuzden diyorum. Stres yapmayin dahada cok etkilenir bebeginiz. Insallah almasi gereken kiloyu alir cnm. Rabbim yardimcin olsun❤️
Ozderr GlinGlerAs hünnap marka keçi boynuzu pekmezi tüket günde bir tane muz ye sabah akşam sütünü iç bi değişiklik fark edersin
Asilinannesi GlinGlerAs canım benim ya üzülme❤️Bende aynı dertten yanıyorum taşım tuzum hiç Yok tansiyondan dolayı benimde oğlum beslenemiyor napacağım bilmiyorum erken alacağız derdi doktorum 37 de alınacak muhtemelen 😓😓
GlinGlerAs Asilinannesi off🙁 kaç kilo senin şimdi? Bi tansiyon bide bu plasenta yüzünden kilo almayan bebekler zaten
Benanneyim GlinGlerAs Canım benim de o hafta da o kilodaydı 32 de ve hiç bir şey yoktu kireçlenme falan canını sıkma şu an 40+1 bebeğim 3700 oldu 34 sonra hep 400-500 gram alıyor en az haftalık