Medinedogru03 Aygy ne saçma tuzlmak , kaynanam da zorla tuzlatircakti hyr dedim net bir şekilde çok saçma
nimbus2000 Feyzabeyoglu eşim de ben de ağır ter kokmayız. benim bebeğim de mis gibi kokuyo inanın. bişey mi sürüyosun tenine diye soran bile var😂 ama koltukaltını kaldırıp kokladığımda hissettiğim bişey. ateşi çıktıktan sonra hissettim
Feyzabeyoglu nimbus2000 anladım canım. Bi görün doktora sor bakalım merak ettim nedeni ne olabilir acaba
2prenses_masal-oyku Deletedmom_105 kız yok bee o ondan değil tuzun tere hiç faydası yok tanıdığım biri vardı onuda tuzlamışlar ama kendisi diyodu kokuyorum terliyorum diye hurafe bunlar herkes terleyip kokmaz zaten ama çoğunluk malesef bu cefayı çekiyor bende dahil 🥹🥹
Deletedmom_105 2prenses_masal-oyku Hurafe zaten ama ben bi çimdik tuzdan bisey olmaz die yaptırdım. Böyle şeylere karşı değilim ama tercih tabi 😚
Aybarssmom_ Canım ablamın çocuğu yeğenim şuan 9 yaşında ama bebekken onunda teri kokardı bi sağlık problemi yoktu sadece biraz tombişti şuan hiç öyle sorunu yok :) siz yine danışın doktorunuza ama bence panik yapacak bişey yok🍀