birmeleginannesi_ Nslhn_dyg rabbim ne mucizeler yaratıyor inşallah benimde kucagimi boş bırakmaz banada nasip eder ya
MorKelebek54 birmeleginannesi_ bu arada az once baska bi pssta da soyledim aklima gelmisken hazid sana da soyliyim bi soz okudum gecenlerde diyodu ki; Allah çocuğu istediğin zaman degil ihtiyacın oldgu zaman verir. O yuzden sadece sabret bak rabbim sana da nasip edicek sanadece dua et Allaha sigin rabbim nasip ettirmicegi seyin hayalini kurdutmazmis. O yuzden sadece Allaha sığın. Bak bide sey dicem Allah kulunun duasini neden hemen kabul etmez mis biliyo msun? O kulunu cok sevidginden huzuruna daha cok gelsin daha cok dua etsin daha cok sesini duymak istedigi icinmis. Tabi ki baska insanlarin dualarini hemen kabul ettigi ocin onlari sevmiyo anlamina gelmez yanlis anlasilmasin bu da sadece ben okudugumu söylüyorum kuzum rabbim nasip edicek insallah. He bak bisi daha var bi hikaye var ben o hikayeyi okuduktan sonra dusuncelerim cok cok degisti. Ya hic olmassa derken bir gun olucak rabbim bi gun bize de nasil edicek belki 10 yil sonra belki 20 yil sonra nasip edicek. Ama nasip edicek emindim buna sadece ne zaman olcagini bilmiyodum bu hikayeden sonra boyle dusunmeye basladim hikaye de şuydu. Googleye hz musa ile cocuk isteyen kadinin hikayesi yaz ilk cikan yere gir o hikayeyi oku hemen don bana tamam mi
Nslhn_dyg birmeleginannesi_ inşallah edecek isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah bol bol dua edin lütfen ben dualarla geldiğine inanıyorum
MorKelebek54 birmeleginannesi_ kuzum altan ultrason da daha net belli olur benim de doktorum hep alttan etti. Sen bence iyice arastir doktorunu en son buraya sor kuzum shrini etiketleyip detayli bilgi burdan da alabilirsin oneride de bulunur burdaki kizlar. En azindan bi denemis olursun onerdikleri doktoru. Cunku senin yumurtan gelisip catliyo. Yumurtan gelismiyo olsa zaten catlamaz kzum bende de ayni durum vardi yumurtam saglikli sekilde buyuyodu yunurtalikdan cikiyodu yani catliyodu sonra gebelik olmuyodu artik tak etmisti bi sure sonra delircek gibi oluyod madem bi sorun yok neden olmuyodu diye sonra darkina vardim ki demek ki suan nasip degilmis dedim hep dua etmekden de Allaha siginmaktan da vazgecmedim hic . Cok sukur nasil etti. Sen ozele gidiyodun galiba kuzum tam emin degilim ama doktor tskvimi diye uygulama vsr orda ozel klinigi olan ya da ozel hastanede calisan doktorlar oluyo ayni mhrs gibi ama dedigim uygulama ozel doktor oluyo orda. O uygulamayi indirip kadin dogum doktorlarina bakip yorumlarini oku doktorlarin yorumlarina gore hareket edip ona gore randevu alip gidersin
birmeleginannesi_ MorKelebek54 açıklamaların için çok sağol aşkım çok teşekkür ederim rabbim nasip etsin inşallah o kadar istiyorum ki Rabbim biliyo hiç vermez diye korkuyorum bir kere oldu ama kalbi durdu yine olur mu diye düşünüyorum ama istiyorum da
Busra5454b Arkadaşlar yumurtlama olduğunu düşünmüştüm en yukardaki testte, hatta o gün ve öncesinde akıntım ve kasik ağrım vardı ancak siliklestikten sonraki iki gündür test belirgin çıkıyor sizce neden olabilir