Karbaby Gizemlibirisi007 aynen öyle bir de doğrusunu öğrenmeye çalışmak yerine sürekli itiraz itiraz, toplum bu yüzden gelişmiyor işte kimse burnundan kıl aldırmıyor.
Sbha_13 Meralmert Canim ben az once hastaneden ciktim cok sukur bi sıkınti cikmadi hersey temiz adetime gore 20+4 ultrasona gorede 21+3 gunluk kizim
Sbha_13 Meralmert ben ankaradayim ya suan misafir olarak sonucun ciktisini aldim istanbulda insallah doktorumaa gostericem
Meralmert Sbha_13 benim doktorum aynı hastanede olduğu için direk doktora attılar sonuçları bana birsey vermediler doktoruma sormak için yanına gittim çok yoğundu bir sıkıntı yoksa muayeneye geldiğin zaman bakarım dedi
Sbha_13 Meralmert evet bende gittigim hastanedeki doktira gozuktum sonuclarida aldim insallah doktoruma gostericem Anladim canim herseyin hayorlisi saglikli olsunlarda kagit falan onemli degil
Mevlude_Sahin Deryam35 Sadece fiziksel değil engele bakmıyor iç organlara da bakıyor. Allah korusun bir sorunu varsa da doğum sonrası için tedbir alınıyor. İyi bir doktor hastane olduktan sonra bence gerekli detaylı ultrason