Mustafaninannesi Merhaba memorialde dogum yapicak ve yapmis olan var mi ? Nasil gecti surec ve hastane nasildi bilgi verebilir misiniz?
Chan Mustafaninannesi Kuzenim yaptı. Acil sezeryana alındı. 5.500₺ olan sezeryan için 11.000 gibi bir fatura çıkardılar :D çocuk küveze filan alınmadı.
Arzudede Ben hizmet hastanesinde takip oluyordum. Çok ilgisizdi doktorlar. Daha sonra medicanada leyla hanıma gittim. Ondanda memnun kalmadım şuan medicanada Gönül hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim.
Mustafaninannesi Chan merhaba benim doktorum disardan gelicek yani hastaneyle anlasmasi var ucretide onemli degilde hastane personelleri nasil merak ediyorum ilgi alaka olarak memnun kaldiniz mi?
Chan Mustafaninannesi Doktoru için orayı tercih etti. İki doğumuda orda kaldı. Benim bildiğim kadarıyla memnundu çıkan faturaya kadar 😄
denizinannesineda ilk doğumumu hizmet hastanesinde yaptırmıştım. çok ilgisizler personel azarlamadığı kalıyor! şuan değişmişte olabilir bilemiyorum. ama doktorum gerçekten ilgisizdi. yeni gebeliğimde bende medicanada gönül hanıma takip oluyorum gerçekten çok memnunum.
Mustafaninannesi Chan evet miktar biraz yuksek benim doktorum engin oral ve orasi su an anlasmali oldugu hastanelerin icinde en ucuzu 😂😂 o yuzden orayi tercih etmek zorunda kaldik desem yeri 😂
Chan Mustafaninannesi Umarım size de kabarık bir fatura çıkarmazlar :D Kuzenim yine o parayı vermedi özel sağlık sigortası var diye.