[silindi] ElaRose kaç yumurta toplandi kaçı donduruldu cnm Ben de başlıcam ilk Tup bebek denemem 14 yumurta toplandı 1 tane tek saglikli kaldi Tutu ama boş gebelik oldu Kürtaj oldum Simdi tekrar . Siz öncesi vitamib kulandnzmi
ElaRose [silindi] canım çok uzun hikaye . Aslında yumurtan fazla çıkmış . Hacamat yaptır Düzenli vitamin iç Omepaq10 ya da omepavm Biesteron Her gün yürü Değerlerini yaz hormonlarının
[silindi] ElaRose şimdi 4 aydır bir macun kulanıyorum omepa 3 alıyorum Fsh 14. Lh 17 E2 23 Prolaktin 7.5 Normalde fsh 40 ve Lh 40 lara kadar çıkıyordu 4 aydır macun kulandım bu ay böyle çıktı hormonlar
[silindi] ElaRose cnm simdi benim birz karışık fsh 40 amh düşük cikmasi lazım ama geçen yil 2 cıktı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ama adetim eskisi kadar uzun sürmüyor Mesala sende her yumurta toplamada kaç tane toplandı
ElaRose [silindi] e fsh 14 yazmışsın yukardaz. Benim 5 6 çıkıyor bazen az. Bana değil sen ultrasonda görünene bak . Fsh çok yüksek düşür onu bence
ElaRose [silindi] o zaman iyi canım düzelir Allah’ın izniyle . Yürü spor yap faydasını göreceksin kan akışın hızlansın
[silindi] ElaRose hergun 40 dakika yürüuyorim cnm Transferden sonra iş feln yaptinmi cnm nelere dikkat ettiniz