Sena_gEmici 37 haftalık hamıleyım,doktorum bebegın henuz kanala yerlesmedıgını bu sebeple sezeryan olabılıcehımı soyledı,boyle bı durum yaşayan sonradan bebegı kanala yonelen oldumu acaba ?
gzlkzmbilg Sena_gEmici bende 38+1 deyim benimde bebeğim kanala inmemiş ama normal yapamazsın demedi çatı kemiklerim müsait olduğu için normal yapabilirsin dedi sizinki neye göre dedi ki
Churcill Sena_gEmici 37 hafta için sırf kanala inmedi diye sezaryen demesi doğru mu? Haftası daha erken sonuçta
Minikperi Sena_gEmici 39+5 te bebeğim kanala girmeden normal doğuma aldılar. Doktor tutup indirdi kanala ve normal doğurdum. Devlette böyle yapıyolar özel ise risk almaz direk sezaryene alır.
Mummumlilo Ben 39 dayım geçen hafta bile yerleşmemişti hüç doğmaya niyeti yok diye takıldı doktor ama bı sebeple sezeryan olur demedi haftaya bakalım dedi
Sena_gEmici gzlkzmbilg dırek dedıkı, kanala yerlesmemıs eger doguma kdr pozısyon degısmezsse bu sekılde normal yapamassın sezeryan olması gerekır
ChemistrySK 39+2 de gittim daha yerlesmemisti dr um hic sezeryan lafi etmedi ki dogun aninda bile inebiliyor kanala, sizinki sezeryan icin bahane sunmus biz 41 e kadar bekliycez yinede olmazsa suni deniycez ki sezeryan lafi hic gecmedi aramizda
Sena_gEmici ChemistrySK cok uzuldum demekkı doktorumun gıcıklıgından kaynaklanıyor. Dırek bu sekılde normal dogum olmaz kanala yerlesmemıs dedı
Avakado1 Churcill bende 37+5 im. Kanala yerleşmedi daha sadece kafası ters değil normal rahime doğru. Ama doktor *90 normal doğum dedi. Sizinkinin kafası ters yönde mi ?
Churcill Avakado1 normaldi. Kendinize güvenin yapamayacak olsanız bu yetenek biz annelere verilmezdi zaten. Evet kolay değil kendine göre illa bi zorluğu var ama imkansız da değil