Asel_27 Kızlar bana hem dine uygun hem güzel hem değişik kız isimleri önerirmisinizz lütfen 🫠🫠🥹🥹Tek dine uygun olmasa da olur anlamı güzel olsun 🤲🏻
AmineSH Asel_27 Amine düşünüyoruz biz bazıları duyunca neee amine mi yaşlılar söyleyemez başka bişey çıkar ağızlarından filan diye moralimi bozuyorlar
Minikperi Asel_27 anlamı güzel olan her isim dine uygundur. Dine uygun olmasa da olur ne kadar saçma bir yorum.
Asel_27 AmineSH Yha ben çok seviyodum içinde Amine ismini bence çok güzel isim sadece çok yakın akrabamız koydu o ismi diye vazgeçtim ben😕
Asel_27 Minikperi Ben kuranda geçmesede olur diye ima etmek istemiştim aslında burda ne var sonuçta aramızda konuşuyoruz
Asel_27 Handeyasa Aslında benim ismim Asel diyil beğendiğim için öyle yazdım ismimi ,sadece Asele işte Aysel falan dermi büyükler diye düşünüyorum😂
Xcbaby Asel_27 Güneş ve Gökçe isimlerini cok begeniyorum ayrıca o kadar cok asel ve asil ismini görüyorum duyuyorum ki bikkinlik geldi lutfen artik kimse koymasin diyorum 😅
Asel-2023 Defne yada Alin istiyorum 🤣 32 de hala isim yok erken doğum olucak gibi yatıyorum sancılar başladı ben hala isim düşünüyorum
Asel_27 Asel-2023 haha ben daha 13 haftalığım kız olduğuna bile 100% emin degilim sadece kıza benzettiler ve hamile olduğum günde beri kız hissediyorum ben şimdiden strese girip isim arıyorum😂😂😂😂
Asel_27 Xcbaby Biz tarafta Asel kimsede yok ya Ya mira koyuyolar ya işte Esila,Masal,Alya falan filan
Asel-2023 Asel_27 geçen hafta ciğer geliştirici yapıldı yatıyorum bir an önce bulsam çok iyi olacak 🥴
Xcbaby Asel_27 Turkiye genelinde cok koyuluyor ilerde cocuklar okula baslayinca bi sinifta 3 5 tane asel olacak… bizim zamanimizda merve ismi cok modaymis ben ilkokuldayken 5 tane merve vardi sınıfta..