Kadriye55- Merhaba beta düşük mü doktor gebelik olabilirde olmayabilir de dedi bir hafta sonra tekrar kan alalim dedi. 4 gündür kahverengi akinti var az az problem olurmu kizlar yaşayan varmi,??
erdmdml Kadriye55- bende 15 ile öğrenmiştim 2 günde bir arttı geç döllenme dedi doktor senin günün ne zaman canım bat
SeymaSimsek Kadriye55- 19 ile öğrendim iki günde bir kan verdim değerlerim neredeyse üç katı kadar artış göstermişti. Tek yumurta ikizlerine hamileymişim. Kan değerlerinizin düzenli artışta olması için takip edin. 🙏🏻
Kadriye55- KuzeyinAnnesi10 tesekkur ederim peki herkes 2 gün de kan veriyor benim doktor 7 gün sonra çağırdı 😀
KuzeyinAnnesi10 Kadriye55- tam olarak çoğalsın diyedir ama sen yine ver yükselme var mı Bi baktır içn rahatlar
Nfm Çok düşük olduğu için regl olabilirsin bana da öyle olmuştu değerler aynıydı. Hayırlısı olsun her duruma da hazırlıklı olmak gerekir
Kadriye55- Nfm peki senin adetten 5 gün önce kahverengi kanama oldumu az az. Ben normalde hep düzenlidir adetim şüphelendim adetim geçmeden kan testi yaptirdim
Nfm Kadriye55- olmadı canım. Beta düşük bir hafta sonra kan ver fedi ama zaten iki gün sonra regl oldum. Kimyasal gebelik deniyor buna
bsrknz SeymaSimsek Adet günüm 29 ağustos beta hcg 12.07 31 ağustos 50.97 5 eylül 244 normalmi sonucum
Kahverengi Pamuk kaç defa vermeliyim ben ilk 17,1 öğrendim sonra 82,10 oldu vermeye devam etmelimiyim sizce @dvaekn
erdmdml Kadriye55- o zaman cuma günü tekrardan bence kan verin aynı yer olmasına dikkat edin laboratuvar dan laboratuvara değişiyor sayılar🌺 hayırlı olsun 💖
dvaekn Kadriye55- 2 güne bir kan verip 2 kat çıkıyorsa sağlıklı bir gebeliğin var demektir.20 üstü gri alandan çıkmış olacaksın umarım güzel haberlerini paylaşırsın 🙏🙏
dvaekn Kadriye55- test al kendine Gebelik testi 3 güne bir rengi koyulaşıyor mu en azından bir fikrin olur için rahatlar
Selindora Kahverengi yani aslına bakarsanız 2 artışda yeterli ama doktorlar kalp atışı görmeden hamilesin demiyor. O yüzden aşağı yukarı 2-3 haftan daha var emin olmak için. İlk gebeliğinde yaşadım. Artışlar normaldi ama kese görmem lazım dedi kese gördü kalp atışı dedi Allaha şükür kalp atışınıda gördük bu süreç 3 hafta sürdü.
dvaekn Kahverengi hamilesin canım 🥰🙏bundan sonra doktor kontrolünde alttan muayene olmadan sağlıklı bir gebelik mi diye baktırabilsin