Gamzegll Solmaz-Papatya bebeğim ikisi aynı kötülükte olması şazım muhtemelen bir iki güne pik olur sen devam et yapmaya
myangelson Solmaz-Papatya geç gördüm pik canım pik bugüne çatlamıştir belki de umarım degerlendirmissinizdir 🥲 sen doğru görmüşsün pik olmuş Max kisminin ya aynı koyulukta ya daha koyu olması lazım pik olması için senin daha koyu
Solmaz-Papatya Gamzegll canım farkındaysan Max tarafı diğerinden daha koyu yani bu pik olgunlaşmış yumurta demek
Solmaz-Papatya Hafize123 degerlendim canım iki gün üst üste Max çizgisi koyuydu kızlar yeni bugün çatladı o da havuç çok yedim yeni çatladı
Solmaz-Papatya melike81_ canım Max çizgisi iki gün çok belirgindi ilk gün değerlendirdim sperm kalitesi için bir gün ara verdim çatlama günüde değerlendirdim hayırlısı olsun artık
Solmaz-Papatya melike81_ yumurta yeni bugün catladı canım değerlendirdim gün aşırı umarım tutar hayırlısıyla
Solmaz-Papatya myangelson evet canım pikti Max çizgisi koyuydu iki gün üst üste Max çizgisi koyuydu ilk günü değerlendirdim bir günü sperm kalitesi iyi olsun diye ara verdim bide çatlama günü değerlendirdim artık hayırlısı olsun hakkımızda
Solmaz-Papatya Gizemd-01 evet canım çok şükür yakaladım pik gününü iki gün üst üste Max çizgisi koyuydu gün aşırı olarak değerlendirdim daha yeni bugün çatladı Rabbim hayırlısı ile nasip etsin
Solmaz-Papatya myangelson sağol teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bir yıldır çabalıyoruz Rabbim bu ay nasip etsin inşallah 🤲