GizeemArslaann Kızlar 22 haftalık hamileyim. Zaten hareketleri tam olarak hissetmiyordum az az içimde bişey oynuyordu. İki gün olacak o azları bile hissetmiyorum. Korkmalı mıyım?
Ebrueren GizeemArslaann tatlı ye uzan dikkatle bak hissetmezsen acile git bence hatta keşke en azından bugün sağlık ocağına gitseydinn kalp atışlarına bakıyorlar
Damla GizeemArslaann 26-27 haftadan önce düzenli hareket beklenmiyor zaten 1 gün eder 2 gün etmez normal bunlar ama yinede sağlık ocağında Bi kalp atışına baktır istersen
KahveliBiAnne GizeemArslaann 32.haftadan sonra hareketler çok önemli günde en az 10 kere hareket etmeliymis ondan suan çok normal takılma
busraayksll GizeemArslaann düzenli hareket için erken bı hafta ben 27 deyim yeni yeni düzene girdi ama için rahat etsin istiyorsan acile git bencede ihmal etme
GizeemArslaann Ya köydeyim o yüzden gitme fırsatım olmadı. Yarına kadar bekleyip ilçeye bi sağlık ocağına gideyim en iyisi 😢
Mevlude_Sahin GizeemArslaann Tatlı yiyip dinlen yorgunluktan da oynamıyor olabilir. Hala daha oynadığını hissetmezsen doktora görün derim