Humeysakaran Haftam 3 gündür dış ağrısından kafayı yemek üzereyim. Doktorum hiçbir işleme izin vermedi. Dış agrisi çekip etkili bir yöntem buldunuz mi bu süreçte.
sukran0046 Humeysakaran karanfil yağı ve incir sütü çok iyi geliyor diye biliyorum yada normal karanfil koymakta mı sakıncalı acaba?
Feyzanr41 Humeysakaran sarımsagı ezın pamukla agrıyan yere koyun 15 dk bekletın bı kac saat arayla tekrar edın gecıyor bende oyle gecırdım
busraayksll Humeysakaran bende çektim 27 deyiim şuan karanfil iyi geldi bana da, zeytin bide. Disinol alacaktım eczaneden alkol varmış vermedi eczane Allah yardım etsin inşallah
Suna-23 Humeysakaran 20+1 bugün dişimi çektrdim ağrıdan kıvranıyorum şuan (dr izin verdi çekilmesine) ama kafayı yemek üzereyim iğne etkisi geçti ağrı durdurmuyor
Humeysakaran busraayksll denti mix aldık biraz önce doğala yakınmış bayağı uyusturdu bı dene istersen
Humeysakaran Suna-23 keske o haftalarda olsam 9. Aya girince hiçbir işlem yapılmasına izin verilmiyormus. Ama doğuma kadar nasıl dayanicam hiç bilmiyorum çok farklı bir agri
Humeysakaran Suna-23 geçmiş olsun en azından kurtulmussun yavaş yavaş yeri de iyileşir ama birkac gün ağrı yapar