BasimAgriyor yani aslında benim doğumum güzel geçti ama ben kanamayla gittiğim için biraz endişeli ve heyecanlıydım. Hemen baktılar hiç bi sorun yok korkma dediler ona rağmen heyecanımı bastıramadım çok istifar ettim mide iyce boşaldı, sonra lavman yaptılar bağırsaklar boşaldı derken ben çok güçsüz düştüm o yüzden güzel ıkınamadım. Güzel ıkınabilseydim kesi atılmasına da gerek kalmazdı ama böylesi hayırlsıylmış demek ki. Bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım ya gerisi hiç önemli değildi. Sizde hayırlısını isteyin, hangi şekilde ne zaman olursa olsun hayırlı ve sağlıklı bir şekilde doğurabilin inşallah, en güzel zamanda en güzel şekilde gelsin güzel yavrunuz🙏❤️ benim için 41e kadar beklemek bile çok zordu, çok ağırlaşmıştım hep ağlıyordum niye doğmuyor diye. İnsan sabırsız oluyor ama doğurduktan sonra da hamileliğini özlüyor. şimdi bakıyorum da geçmez dediğim günlerin üstünden hemen hemen 2buçuk sene geçmiş, oğluşum 27aylık olmuşta şimdi kardeşine bile hamileyim 21haftalık🥰 yani hamilelik hiç geçmeyecek bitmeyecek dopuramayacağız sanıyorsunuz, doğum olduktan sonra da zaman öyle bir geçiyor, bebeğiniz o kadar hızlı büyüyor ki inanamıyorsunuz. Hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucaklarımıza inşallah🙏🌸✨🧿