Bebekcee Hep bu anı bekliyordum. Bugün hamile olduğumu kan sonucuylada öğrenmiş oldum. Çok mutlu ve heyecanlıyım. Sürekli araştırır bir şeyler okurdum. Keşke bir hamile sorularımı cevaplasa derdim.Merak ettiğiniz ne varsa bu postun altında sorabilirsiniz.
KuzeyinAnnesi10 Bebekcee hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰 ❣️
Rachelgreen94 Bebekcee yemenize icmenize dikkat ettiniz mi oncesinde ben cay kahve ve tatli kesemiyorum malesef♥️ hayirlisi olsun saglikla gelsin bebeginiz🌸🌸
Bebekcee Sorsamda cevap yazmayanlar oluyordu. Ben de konuyla ilgili postları okuyordum. Ben mümkün olduğunca cevap vereceğim buradan.
Kahverengi Bebekcee anldım benimde iki gün önce 82,10 çıktıda haftaya gitmeyi planlıyorum doktora inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize 😊
Bebekcee Rachelgreen94 inanır mısın dikkat ettiğim ayda değil dikkat etmediğim ayda oldu😃 Tamamen akışa bırakmak lazım galba
Bebekcee Kahverengi aaa hemen hemen aynı değerimiz. Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın. Adetiniz gecikti mi peki? Benim şuan 1 gün var.
Kahverengi Bebekcee 4 gün geçti ilk 17,1 öğtendim ikigün sonra kan versim 82,10 yükseldi büyük ihtimalle geç döllenme benimki ne zaman doktora gitmeyi düşünüyorsun
Bebekcee Kahverengi cuma tekrardan kan verip pazartesine doktor randevusu alıcam. Keseyi kalp atışını ne zaman görebileceğimizi söyleyip randevu verir en azından diye düşündüm 😇
Kahverengi Bebekcee anladım canım inşallah hayırlısı olur valla benim ilk değil ama sanki ilkmiş gibi hiç birşey bilmiyorum sanki 😊