Yagmurun_28 Kızlarrrr herkese merhaba İstanbul Kartal da yaşıyorum evde iş imkanı bulmak istiyorum hani paketleme işi filan olur ama nerden nasıl bulucam yardımcı olun bana 😞😞
gamzecgr Yagmurun_28 işkur üzerinden evde iş imkanı olan firmalara başvuru oluşturabilirsiniz ama iskurda kaydınız yoksa gidip kayıt olmanız lazım
iremdemirr @Yagmurun_28 bende çok istiyorum oturduğum yerden hem zaman geçer hem de ev gelirine küçükte olsa katkıda bulunur ama bulamadım hepsi dolandırıcılık adına kurulmuş sayfalar..
Yagmurun_28 iremdemirr evet malesef öyle Instagram sayfalarına baktım hepsi dolandırıcı ne yapsak nerden başvuru yapsak şaşırdım 🤷🏻♀️
gamzecgr Yagmurun_28 onu gorusmeniz lazım danışmaniniz oluyor ya iskurda sag üst köşede yazar arkadaşım o şekilde alıyor paketleme işkur üzerinden ben de ordan biliyorum iskuru arayın ya da olmadi bı
Sevgi57 Busraa-aa evden yorulmadan iş diyeyim burdan yasak o yüzden hesabımı yazdım ordan bilgilendireyim
Sevgi57 Zeynep_2304 ekibimiz var hesabıma ulaşın bilgilendireyim burdan yazdığımda kaldırıldı yasakmış