Evaygl Melike_02 31+3 oldum daha çatlamadım. bio oil kullanıyorum ama devamlı değil duştan sonra sadece. Genetiklikle alakalıysa annem çok çatlamış bakalım ne olcak. Ama çatlasamda patlasamda bu bebiş için her şeyimi feda ederim 😁😁🥰
mombarbie_ Melike_02 genetikmiş ne sürersen sür ne kadar nemlendirirsen nemlendir olacağı varsa oluyormuş önüne geçilemiyormuş bende öğrenince Bi tık üzüldüm ama evlat için çekilir onlardan bize kalan Bi hatıra gibi görüp durumu güzelleştirelim 🙂
Berna-1998 Melike_02 canım benim göbeğim komple çatladı yaaa göbek dışında çatlak olmadı bio oil kullanıyorum ama olacağı varsa oluyor genlerle alakalı bence bu durum biraz 😂
Melike_02 Berna-1998 evet bende o kadar kremlendin ama nafile göbüşüm daha çatlamadı 29 haftalığım bakalım çatlicakmııı😂
Gamgamze Melike_02 sadece popomun üstü tek taraflı çatladı, görünce şok oldum bir insanın neden poposu çatlar yahu?
Melike_02 Gamgamze ayy sorma sorma benim hamilelikten öncede popomda beyaz beyaz çatlaklarım vardı kilo alıp vermekten oluyormuş 😂
-Annem Melike_02 Devamı gelmez diye ümit ediyorum 😂 Çok aramış mi çatlamak için orayı anlamadım gördüğümde şok olmuştum ilk 😂
Melike_02 adatuna üzülme canım niye üzülüyorsun çok güzel bişi için çatlağın oldu ❤️ Kırmızı çatlaklar varsa onlar zamanla beyazlıyormuş
Zeynep_ze -Annem ay benimde kol arkam çatladı hep yani kol ne alaka ama işte genetik yatkınlığınız varsa oluyo yapacak bişey yok göbeğim hariç her yerde var çatlak ama göbektede olur yani ilerleyen zamanlarda kesin
-Annem Zeynep_ze Yapacak birşey şey kremleniyorum ama yinede catlayacagi varsa çatlıyor gerçekten 😂 Her sefanin bir cefası varmış sonuçta feda olsun oğluşumaa 😍
Zeynep_ze -Annem aynen öyle olsun diye o kadar emek ediyoruz bunlarda bedenimizde birer hatırası olsun
Nuran1234 Melike_02 37+1 haftalığım hiç çatlağım yok şuan krem de kullanmadım bu saatten sonrada çatlarmı bilemiyorum 😂
Nuran1234 Melike_02 bende öyle düşünüyorum bide hamilelikten önce zayıf biriydim şimdiye kadar 22 kilo aldım baya ağırlaştım 😂
Melike_02 Nuran1234 ay bende öyleyim ya kilo aldım baya afedersiniz bi taraflarımı kaldıramıyorum artık beş dakka yürüyorum hemen nefes nefes kalıyorum 😂