Vezirgelini Kızlar martta doğucak bebisler Nasıl hamilelik nasıl gidiyor doğum tarihi olarak ne verdi doktorlar cinsiyetler kesinlesti mi 😊😊
Selim_Alparslan Vezirgelini 23 Mart tahmini Doğum tarihimiz 👶🏻 İlk bebeğimiz oğluşumuz olacak inşallah 🥰
Hayale Vezirgelini iyiyiz cok sukür bir sorunumuz yok cinsiyetimiz kızz 23haftalikiz mart sonuna deng geliyor Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin 🤗
Vezirgelini nimetdeniz hayirlisiyla kucagimiza almak nasip olsun inş bizimde 24+3 mart 24 dedi bakalim nasipsr bizimde prenses geliyo bu sene kiz senesi herhalde 😊😊
burcuozturk 27+1 kızım olucak çok güzel geçiyo hamilelik sadece gece uyuyamadıgımdan gunduz uyuyorum🙃🙃😌
Hayale burcuozturk gece uykusunu demeyaa cok zor hic uyayamiyorum ama gunduzde yatamiyorum ama olsun sabirla bebişimi bekliyorum Allahin izniyle gelsin😚
FtMs Vezirgelini 23+6 olduk kızımız olacak inşallah mart sonunda kavuşacağız 💕 hamileliğin en güzel zamanlarını yaşıyorum
Semaburak 8 mart gözüküyor ama hiç martı görcekmişiö gibi gelmiyo soranlara şubat sonu diyorum niyeyse 😂
Aysun26 Vezirgelini 19 Mart görünüyor Doğum tarihimiz ama kısmet 😇 kızımız olacak🥰 nefes daralması dışında hamilelik güzel 🤰
CansuCaTurkmen Kısmetse 6 Mart gözüküyor doğum ama ben nedense şubat sonu hissediyorum 🤷🏻♀️ Hakkımızda hayırlısı artık 🌸