Aybarssena Merhaba kızlar, 13 haftalık hamileyim. Benimle birlikte aynı zamanda hamile kalanların karnı büyüdü benimki hala dümdüz. Bebeğim büyümüyor mu endişelenmeye başladım. Sizlerin ne zaman büyüdü karnı? Yada ilk 3 ayda karnınız çıktı mı?
Gamzeacis Aybarssena iç karnınızla alakalı bir durum bu bnce ben 13+4 üm belli oluyor biraz karnım çıktı ama kilom aynı bebeğim de iyi sağlıklı
sukran0046 Aybarssena ilk gebeligimde 17.haftada felan çkmştı bu 2.gebeligim 8.haftaya girdik gobegim belli yani belki zayıf oldugumdan felan bilmiyorum ama tuhafıma gidiyor benimde
Minikayak24 Aybarssena iç karnın geniştir canım benimde öyleydi şuan 28+4 üm ama sanki yok gibi normal kilo göbeği gibi var😂çoğu akrabam hala hamile olduğumu bilmiyor öğrenince şok oluyor bebeğin küçük vs alakası yok bunun burda bi kaç postta benimlr aynı haftada olup benim bebeğin kilodunun daha gazla olduğunu gördüm haftalar aynı olmasına rağmen korkmana gerek yok. Düşün benim şuan 3. Gebelğim 1oğlum var 1 düşük var buda 3. Bebek yinede kilo olmuyor olmayınca olmuyor yapı meselesi
Hayrunnisacnn Bende 22 haftalık hamileyim dışardan bakanlar fark etmiyor kıyafetlerimden de belli olmuyor ☹️bazen acaba bende mi sıkıntı var diye düşünmüyor değilim 😅ama iç karınla ilgili bir durummuş bazı hamilelerin iç karnı geniş oluyor
Sevgi1312 Gebeligim ilk ikisinde cok cabuk cıktı cok büyüktü karnım tasımak cok zordu bunda gec cıksın az büyüsün diye dualar ediyorum bırakın az cıksın büyük nimet emin olabilirsiniz😂
babecoming Ben 8 haftalık gebetim anlamadıgım sekilde karnım 5 aylık gibi oldu😂 cok rahatsız ediyo beni sanırım şişkinlikte var ama sebebini de anlamadım birwz da fazla iştahlıyım bu ara belki de ondan 🫠
mombarbie_ Aybarssena 15 haftalik gebeyim son 1 haftadır aşırı belli ediyor göbeğim Bi anda çıkıyor göbüşünüz farkına bile varmıyorsunuz:))