OnlyBaby Henüz 6. Günümdeyim çabuk geçti ama şuan durup düşünmeye başladım.. tutarmı acaba bu sefer inşallah tutarda sevinçlerimi paylaşırım sizinle. İlaçlarımı içmeye başladım bugün🤩
OnlyBaby mavi_anne23 yumurtamın boyutunu kendiliğinden 17-18 mm gördük adetim 5 gün geçmişti baktık yumurtlamışım, çatlama iğnesi verdi sadece doktor.
OnlyBaby mavi_anne23 zor büyüdü ya adetimin 20. Gününde gittiğimde boyutu tam değildi, sonra bi ara kayboldu bi ara yine büyüdü tam değil sonra adetim geçti 5. Günü tam boyuta gelmiş😅
mavi_anne23 OnlyBaby benimde öyle kayboldu. Yumurtam biraz fazla büyümüştü iğne falan yapmadı doktor kıste dönüşür dedı ama çatladı o ay hamile kalmıştım ztn
OnlyBaby mavi_anne23 sorma ya bazen diyorum ki doktor çatladığını anlamadımı acaba😅 ama ne alakası var dedim. Bide bana 27 sinde adet olmicaksın bekliyorsan tekrar yumurtluyosun vs demişti gerçi adet olmadım haklı çıktı
OnlyBaby mavi_anne23 yok canım ya idrar testi bile yapmak istemiyorum, çatlama iğnesinden sonra 15. Gün adet olunuyo zaten. Yani belki ayın 13.14 ü gibi idrar testi yaparım. Adet olmazsam ayın 18 ine beta istedi doktor o zaman yaparım heralde