merveliyyy aminehumamoms ben tereyağ un kavuruyorum kokusu çıkana kadar sonra süt döküyorum üstüne göz kararı tuz karabiber pulbiber köri atıp karıştırıyorum koyulaşıyor çok güzel oluyor 🍝
Bebisannneessi aminehumamoms Dilan Polat’ın tarifi vardı, salçayi kavurup, bulyon atıp sonra nane ve pul biber, aşırı iyi bı tarif ama hamileyken bulyonsuz yapıyorum 😊
Onemother1 aminehumamoms kapya biberi közlüyorum 3-4 tane soyup rondodan geçiyorum güzelce.biraz margarin biraz sıvı yağ yarım yemek kaşığı biber salçası kavuruyorum sonra kapyaları döküp bir su bardağında erittiğim et bulyonu döküp biraz pişiriyorum son olarak kuru fesleğen ekleyip makarnayla karıştırıyorum efsane tarif mutlaka deneyin
elifsen Robottan geçirdiğin Soğanı kavur, üzerine domates rendesi dök pişir. 1 kaşık salça ekle iyice pişsin. Tuz karabiber ekle. Makarnanın haşlama suyundan koy bir çay bardağı. 1 paket kreme dök kaynayınca makarnayı at miss
Sema166 aminehumamoms Makarnayı tereyağla kavurun rengi dönünce az salça bulyon atılıyor tarifte ama bn kullanmıyorum üzerine az sıcak su demleme usulü suyu çekince kaşar maydanoz. Birde gigi hadid makarnası diye geçen bir tarif var çok güzel oluyor 😍
Sema166 aminehumamoms Porsiyonluk değilde daha çok yaptıysam tabağıma dökerim ama genel olarak hepsini yerim makarnayla aramda değişik bir aşk var kabaklı sebzeli her türlü çeşit yapıyorum kaşar yakışıyor 😍
Sema166 Ayrıca patlıcan közlemeli makarnalarda çok gğzel oluyor katabilirsin normal domates soslu makarna içine 🥰
Asyabuse aminehumamoms eğer sarımsak seviyorsanız sarımsakları kavurup 3-4 diş kadar (2 -3 kişilik için) krema dökün birazda karabiber biraz kaynayınca miss spagettiye çok yakıştırıyorum bu sosu
aminehumamoms Asyabuse kremalı olan makarnalar zaten ayrı bi güzel oluyo ya 🤤 ama hamilelikte krema çok tüketmemeye çalışıyorum baya zararlıymış 🥹🥲
Asyabuse aminehumamoms hmm evet pastörize noktasında sorun olabilir çokta yağlı neyse siz kremalıları doğumdan sonraya saklayın zaten bebeden yemek yapamayıp bol bol makarna yiceksiz bir süre 😂😂 sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu inşallah 🙏🏻