Feyzsali Annee026 bencede çok büyük partilere gerek yok zaten hamileyiz hazirliklarla uğraşmayalım bir de 😅
Annee026 Feyzsali aynen öyle canım masrafsız sizi yormucak kadar birşey güzel olur bence devlete gidiyorum eşimle aynı anda öğrenemicem o yüzden yapıcam bende kendim öğrenip eşime söylemek istemiyorm aynı anda öğrenmek istiyorum
Linaa90 Feyzsali banada bütün ailem yap dedi ilk gebeliğim diye ama bana çok saçma geliyor bu yüzden yapmadım sonuçta kız da erkek ye aynı mutluluk
Bahar2828 Feyzsali ben ailecek sadece eşim kızım olacak akşam yemek masasında kızım olursa pembe patik erkek olursa mavi patik alıp kutuya koyacağım yemekten sonra eşimden açmasını isteyeceğim ve sürprizzzz😂 herkesin kendi düşüncesi kızımda yapmadım bunda da yapmıcam çünkü sevmiyorum böyle şeyleri ben daha çok eşim ile kızım ile yaşamak istiyorum bu durumu 🌸
Ebus2045 Feyzsali tercih meselesi sizindesoylediginiz gibi bence gereksiz. Yok cinsiyet partisi ,yok hastane süslemek,6,ay kınası vs saçma geliyo bana hiç birini yapmadım,yapmamda. Ama yapana saygı duyuyorum kendi tercihleri
Annee026 Feyzsali devlette genelde 16. Haftada yada sonrasında söylüyorlar bu haftalarda yanılmada az oluyormuş bende düşündüm özele gidip öğrensem mi diye özelde de yanılanları duyunca bekliyeyim en iyisi dedim 😀
Eda_argnn Feyzsali biz almadık arkadaşımız aldı , ama cinsiyet partisi için sis bombası derseniz kırtasiyelerde bulunuyor genelde
Bsrnsyy Feyzsali ben ilkinde yapmadım bunda kızıma kardeşiyle anısı olsun diye bi balon patlattım sadece onda da ben babası kızım üçümüzdük abartıya gerek yok bence
Tatar59 Feyzsali ya gereksiz mi gereksiz evet maddiyat açısından yani. Gereksiz harcama. Ama güzel anı kalıyor. Heyecan oluyor. Çok yaşayabileceğiniz hisler değil zaten. Hayatımızda kaç defa hamile olucaz ki
Eses01 Feyzsali evet be haftasonu yapacağım hiç gereksiz bulmuyorum çokta keyifle bekliyorum ben bi firmayla anlaştım biraz kapsamlı yapacağım ama imkanım olmasada yapardım en kötü bi dondurma aldırırdık aynı anda ısırıp rengini görüp öğrenirdik yeterli isteyin bişeyler insanlar sadece maddi diye düşünüp gereksiz buluyor çünkü