Meridag Arkadaşlar doğumdan sonra da rahatça kullanabileceğim pamuklu. Memnun kaldığınız ürünler varsa fikirlerinize açığım 📌
aminehumamoms Meridag lcw dream me bakmanı tavsiye ederim ben ordan aldım normal sütyenlerimide ordan alıyodum zaten %100pamuk ve terletmiyo bayılıyorum iç çamaşırlarına
Tugbacakan Meridag ben e bebekten emzirme sütyeni aldım çok rahatlar bi süre onlarla gezicem 😂 normal sütyen soruyosan henüz ben de bulamadım hangisini alsam pişik yapıyo göğüs altımı😂
Liv3652 Meridag trendyol curvenin seamless sütyeninden aldım ben hem su an hem de sonrası için bence çok rahat atlet gibi diğer türlü bende pişik yapıyor valla yok gibi takıyorum 😅
Nurcanben Meridag e bebekte emzirme sudyeni var harika bir şey emzirmeye alakasız ben normal olarak kullanıyorum onu
oguzkagan_ Meridag Ben sütyen yerine Trendyolmilla’nın kulpsuz bralet tarzı sütyenlerinden tercih ettim. Çok rahat. Dikişsiz kapsız sütyen olarak aratabilirsiniz. 🌸
Meridag oguzkagan_ milladan ben de aldım ama polyester olduğu için iç tarafı çok terletti beni koku yaptı 🙄
oguzkagan_ Meridag Maalesef bebeğimle deneme fırsatım olmadı. Ben içine göğüs pedi takmayı düşünüyorum süt olmasın üzerim diye. Belki onunla denerseniz süt kokmaz.
Seastar88 Ben trendyoldan daginin almıstım ama şahsen emzirme atletlerini daha cok kullanıyorum .illa sütyen giymem gerekirse pentinin içi boş sütyenini giyip içine gögüs pedi koyuyorum
Nurcanben Kumru_6694 yok benim aldığım pedli göstermiyor meme ucunu veya yine pedli yarım atlet gibi var bunu her mağazada bulursun onlar da aşırı rahat
deniz2812 Meridag bez tercih edilmeli bence ama özellikle emzirme çıtçıtı olanından almanıza gerek yok.
Meridag deniz2812 ama Göğüs ucu belli oluyor birisi geldiğinde veya dışarı çıkarken o zaman ne yapıyorsunuz