Amargi_nes Duyguuuu benimde aksam sancim oluyor. Nisan da yok suda yok. Akintim bile azaldi anlamadim terslikmi var acep😳
Bsranr Merismeryem öyle yapıyorum canım zaten ama oda beni grip yaptı sabh aksam soguk dusa giriyorum dayanamadım doguma karar verdim o yüzden
Merismeryem Bsranr sende haklsn gerci ben kasndm zaman hava sicakti bu havada soguk su neler yapmaz insana
Amargi_nes Duyguuuu benimki stresten cok heyecan aslinda. Beklemek ne zormus. Rabbim kisa zamanda hayurlisiyls saglikla dogurmayi nasip etsin hepimize🌼🍁🌼🍁🌼
zlemzcanzl Amargi_nes canım güldürdün beni 🤣 dur bi sakin ol inan hepimiz doğurmak istiyoruz. Gelecektir sadece azxık daha sabret
Merobebe Amargi_nes oo midende bulanıyorsae yakındır Doğumun. Dün bi post vardı yere oturup belini duvara tam dayayıp ayak üstüne atmaya çalışacak Muş’un eğer atamazsan Doğum yakın oluyor Muş bi dene istersen.. bide çömelme hareketi iyi diyorlar
Amargi_nes Merobebe denedim simdi. Ama göbekten dolayi olmuyor yapamiyorum. Dogum yakinmi oluyor simdi😅😅😅
Merobebe Amargi_nes hiç bilmiyorum dün öyle diyorlardı ilk kez duymuştum😂😂 ama duyan ve doğrulayan çoktu
KbraKirazl napsak ne etsek bilemedim .benim de 39+3 geçen gittim 3400 olmuş kilo .doktor daha var dedi cuma bir daha gel ama sıkılıyor insan cidden 😉bu normal doğum işi sıkıntılı bekleyişler. arkadaşı hastanede gördüm sezeryan olacak benden daha geç gebeliği bugün almış kucağına bebeğini darısı başıma dedim allah sana da benim gibi kolay doğum versin diyor anlamadım valla ilkini de beklemiştim 40 +4 doğurdum 😱hangisi kolay /zor ?evet gelişsin de bebekler biraz da yanımızda büyüsünler🥰