1prensesannesi__ Kubos58 yumurtlama gününü biliyomusun benimde bat 9 hastaneye gidiyorum sonuc alana kadar foruma girmicektim ama dayanamadim 😅
Cicekkk35 Kubos58 hayırlı olsun canımm yaa konusmustuk seninle. Teste çizgi var gibide yok gibide demiştin. İnş ikiye katlar cok mutlu oldm
DeneyimliMom 1prensesannesi__ ben bugün özellikle senin için foruma girip baktım. Emindim dayanamayıp test yapacağına. Ben de perşembeye doktora randevu aldım. Varsa da yoksa da muayenede nasılsa görünür.
1prensesannesi__ DeneyimliMom o kadar diyosun 😂😂 hastanedeyim sıra bekliorum ama sonucum negatif cikarsa 1 ay yokum 😂😂😂 size haber veririm ama
1prensesannesi__ DeneyimliMom ama ultrason icin erken degilmi yaa gorulmez ki daha adetine de vardı dimi senin 4 5 gun kadar benim 3 gun kaldı eger hamile degilsem cumartesi adet olcam
DeneyimliMom 1prensesannesi__ evet bat 10’u perşembe 7’si oluyor. Eğer varsa 2 gün kala kan testtinde çıkar herhalde yoksa da doktora görünmüş tavsiye almış olurum.
Kubos58 Cicekkk35 insallah saglikli hayırlı bir gebelik olur bir kimyasal bir dis gebelik gecirdim bakalim
1prensesannesi__ DeneyimliMom hayirlisi olsun bende hala sira bekliyorum 2 kisi kaldı saat 15 35 de versem kan 17 35de cikmis olcak ay nolur dua edin 🥰