Bahar86 Merhaba 25 ağustosta keseyi gördük bugün kontrole gittim kese gelişmiş ama içi boş dedi geç döllenmeden dolayı geç canlanabilir pazartesi tekrar bakalım %50 umudum var dedi Dr böyle bir durum yaşayan var mı ?
Eliferk09 Bahar86 sana tavsiyem devlet veya özel başka bir hastaneye daha git ultrasyon makinesinden de farklılık gösterebiliyor bende benzer bişi yaşadım özelde göremedi bir hafta sonra gel dedi o gün hem yine özele hemde devlete gittim devlette gördüler özelde alttan bile göremediler
Gamze4127 Bahar86 bende iki kese vardı ama aralarında 3 hafta vardı. Birinde bebek oluştu diğerinde haftalarca bekledik geç oluşur veya arkalarda mı diye ama bebek yoktu içerde kendiliğinden eridi o kese
Shan077 Bahar86 merhaba canım şuan seninle ayni durumu yaşıyorum bana da %60 dediler kalp atışını duyabildiniz mi
ismigulkarayel Merhabalar benimde öyle oldu,geç döllenme.10 unda gittim sadece kese vardı boş gebelik olabilir denildi 23 ünde gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duydum
Bahar86 Eliferk09 tam 1 saat ultrason baktı hem normal hem alttan biraz gebeliğim riskli o yüzden Başka Dr tercih edemiyorum
Eliferk09 Bahar86 senin tercihin fakat riskli olsa da doktor ekstra birşey yapmıyor bu dönemde için rahatlasın diye demiştim
ismigulkarayel @Gamze4127 aynı durumu bende yaşıyorum Şuan iki kese var birinde bebek var diğeri boş kendiliğinden gider dedi doktor en son kontrolde hala kahnolmamıstı uzun mu sürüyor
Gamze4127 ismigulkarayel herhangi bi sebep söyledi mi bunla ilgili ben çok şaşırdım. Tekrarlama durumu olur mu falan sordunuz mu
ismigulkarayel Gamze4127 ikizmiş falan dedi kontrole çağırdı bir hafta sonra orda gittiğimde yok dedi artık oluşma ihtimali olmaz falan dedi kese erir dedi anlamadım bende
Gamze4127 ismigulkarayel kişiden kişiye değişebilir belki yanlış bilgi olmasın benimki öyleydi. İçerde eriyebilir veya çok az pıhtı gelebilir dedi kanama vs olmadı çok şükür içerde erimişti
Gamze4127 ismigulkarayel evet bana da ikiz gebelik diye kayıt açmıştı uzunca süre bi umut bekledi belki diğerinden bağımsız bi ilişkide oluşmuştur diye arkada kalmıştır diye falan çok bekletti diğer kesem baya büyüdü bebek seçilir hale geldi o küçük kaldı olmaz daha dedi
ismigulkarayel Gamze4127 bende direk umudu kesti olmaz artık dedi 18 inde tekrar gideceğim yine de merak ediyorum benim beta değerim falan yüksekti değişik bi gebelik oldu anlamadım