umutlu1mom Reglim bitince başlamayı düşünüyorum da içerken korunmam gerekir mi? Düzensiz oluyorum ve korunmadan içmek istiyorum ama biraz araştırdım içip düşük yapan bile var. En sağlıklı olan yol hangisi hiç bilmiyorum 🥴
Minnosaannee umutlu1mom bak dün bi yakınım misafirliğe geldi . Hamileymiş meğerse iki demlik soğan suyu içmiş. Lekelenme olmuş adet olmamış doktora gitmiş hamile kız. Üstelik soğan suyu regli döneminde içilir
mavi_anne23 umutlu1mom adet bitiminde başlanır yumurtlama gününe kadar içebilirsin zaten 15 gün içiliyor.korunup bidahaki ay denersin öyle hamile kalan çok var .
umutlu1mom Minnosaannee bugün yada yarın biter cuma günü içmeye başlarım. Ama internetten araştırdım korunan da var korunmayan da. İçtiğim ay hamile kaldım ama düşük yaptım diyen çok okudum. Bunlar beni korkuttu. Burda illa ki uygulayıp hamile kalan vardır.
umutlu1mom mavi_anne23 düzensiz olduğum için yumurtlamam hangi gün bilmiyorum. Tedaviye başlayacaz öncesinde soğan suyu deneyeyim diyorum. Ama korunmak mı iyi korunmamak mi bilemedim 😬
myangelson umutlu1mom sonraki ay hamile kalınıyor genelde çünkü düşüğe sebep oluyor içini temizliyor bir de kanı sulandirma özelliği de vardı yanlış bilmiyorsam sanki emin değilim bundan ama
umutlu1mom myangelson bazı siteler var ya isim vermiyim orda kullanıp aynı ay içinde hamile kalan var, hamile olup düşük yapan da. Hangisi iyi olur hiç bilmiyorum 😖
myangelson umutlu1mom bence ictigin süre korun zaten sürekli yapılan birşey değildi bildiğim kadarıyla 1 hafta falan mı ne yapılıyordu galiba