Prenssssssssssssssss Prenssssssssssssssss bende adetime yakın yapmıştım yumurtladım ama yine mi olacak dedim sonra bir araştırdım hamile olunca da böyle kırmızı cıkıyor mus ve ben hamile olduğumu öğrenmiştim bide gebelik testi yap bakalım😊
Duruuu1 Prenssssssssssssssss ay hadi inşallah yaptım ama galiba değilim hamile ama inşallah hamileyimdir 😂
Prenssssssssssssssss Duruuu1 bence var gibi ya mutlaka haber et ayyy hadi inş sana bir süpriz olsun 🤲🏻😊
Duruuu1 Prenssssssssssssssss ay umutlanamıyorum ama var gibi asla emin olamıyorum güya test yapmayacaktım yine dayanamadım 😂
Prenssssssssssssssss Duruuu1 bir daha atsana resim ama silik çizgi var gibi demi sen canlısından daha bilirsin pek resim de belli olmuyor
Prenssssssssssssssss Duruuu1 tekli at canım normal dir çünkü adetine 5 gün var daha silik te olsa bize hamilelik için yeterli canım🤣
Duruuu1 Prenssssssssssssssss Galiba yok ya ovulasyonu yine bir takip edeyim koyulaşma devam ederse direk kan vereyim son testlerimi bu uğurda tükettim 😂😂
Tessd Duruuu1 fotoğrafı siyah beyaz efekt yapıyorlar öyle yap bir de öyle at öyle daha net belli oluyor
Ace01 Duruuu1 bazı kişiler ovulasyon testi ile adete yakın ögrenebılıyormus ama tatbiki guvenılır bir yöntem değil canım … ama ovulasyon testının gösterdıgını erken test mutlaka gösterır bence
Duruuu1 Tessd adet başlangıcı 12 ağustos 17 agustos bitişi yumurtlama 24ten 27 ye kadar sürdü 28 de çatlama gördüm birde bugün atarım onunda toplu fotoğrafını
Tessd Duruuu1 Normalde gebelik olunca adete yakın pozitif Çıkar ovulasyon testi. Ama muhtemelen ilk idrarla yapmadın yapsan belki daha net olurdu
Tessd Duruuu1 ınstagrama story atacakmış gibi yükle fotoğrafı efektler oluyor ya Tokyo olan efektte görülebilir bir dene