Bir_Fani 6+1 deyim ikiz gebelik olduğunu öğrendik Çoğul gebelik te daha çok bulantı oluyomuş doktorum öyle söyledi Başımı kaldıramıyorum🤢 Başımı kaldırınca bulantı geliyor🤢 Sizlerin bulantı oluyomuydu Nasıldınız Neler yapabilirim🤢🤢🤢
Kediannesi1 Bir_Fani 23+3 hala bulantım var gece yatmadan bir tane prilam içiyorum ama sizin çok erken doktorunuza sorun 2 tane iç diyebilir bir de sabahları mide koruyucu içiyorum anca öyle tutabiliyorum kendimi zamanla hafifleyecek ama mutlaka doktorunuzdan ilaç alın ikizlerin bulantısı çok zor oluyor
adatuna Bir_Fani maksimum yapılacak şey prilam içmek onun dışında zamanın geçmesini beklemekten başka hiçbir çare yok maalesef. 15-16. Haftalardan sonra rahatlıyorsunuz
Ozlm_31 Bir_Fani 28 haftalik oldum 8 haftallikken başladı bulantım bu haftaya kdr prilam içsem bile günde 4 tane genede kusuyordum çok zor biliyorum bu 4 gündür kullanmıyorum inşallah geçer mide bulantisi
gamzecgr Bir_Fani çift yumurta ikizi benim de 12.haftaya kadar ağlayarak kusuyordum hergun 1-2 kere ilaç kullandım hep o da kusmayı kesiyordu ama bulantıyı almıyordu pek işte kraker sakız soda oyle idare ettim biraz 12.hafta da kesildi birden 21 haftalık olduk inşallah erken biter sizin de biraz dişinizi sıkmanız lazım mecbur
Bir_Fani Dolunya Çıkaracak kadar da yiyemiyorum ki 🥺Başımı kaldırınca bulantı geliyor Çubuk kraker yeşil elma yedim yatarak İnşallah sağ selamet sağlıkla geçip gider
Bir_Fani Kediannesi1 Evet doktorum verdi çok mecbur kalmayınca içme dedi Şimdiye kadar dayandım ama bu gece yatarken içmeyi düşünüyorum 2 tane
Bir_Fani gamzecgr Ya maşallah bizimde çift yumurta İnşallah o haftalardan daha uzun sürmez Bende artık prilam başlıcam nasip olursa Gelip geçer inşallah bunlarda Rabbim sağlıkla hayırla kolaylıkla kucağımıza almak nasip etsin inşallah hepimize de 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Bir_Fani gamzecgr Nasıl gidiyor peki hamileliğiniz İkiz olmasının zorlukları varmı şimdiye kadar yaşadığınız sizi zorlayan yada aksine memnun eden şeyler Tecrübe olarak paylaşırsanız sevinirim
gamzecgr Bir_Fani amiiiin inşallah hepimize 🥰❤️çift yumurta olmasi daha iyi tek yumurtaya göre daha az riskli Allah’tan benim doktor 35. Haftayı görsek yeter diyor inşallah o vakitlerden önce gelmezler
gamzecgr Bir_Fani biraz kanamalı geçti benim 13.haftaya kadar sürdü ikiz gebeliklerde daha sık yaşanabiliyormus maalesef bitti Allah’tan her gün ogne vuruluyorum suan bı risk yok ama ikizlerde erken doğum oluyor malum onun için önlem amaçlı devam ediyoruz karnım erken büyüdü bi tek başka bı farkı yok sağa yatsan sağdan biri tekmeliyor sola yatsan öteki 😂
Syma1285 Bir_Fani leblebi tuketebilirsin bende çok zayıfladım kusmaktan birşey yiyemiyorum bu hafta biraz geçti gibi 12 haftaya girdim
Bir_Fani Syma1285 Çubuk kraker yeşil elma çok tüektiyorum Ama leblebi de deneyelim İnşallah çok uzun sürmeden geçer inşallah 🤲🏻🤲🏻
Bir_Fani gamzecgr Yaa maşallah ne güzel 🙂🥰 benimde ilk bir hafta yerleşme kanaması gibi oldu Sonrada ikiz olduğunu öğrenince doktor progestan fitil başladı Sabah akşam Henüz kalp atışlarını duymadık Nasip olursa haftaya kontrolümüz var inşallah sağlıkla hayırla gelişip büyüdüklerini ve doğduklarını görürüz 🤲🏻 Sizin çoğu gitmiş azı kalmış maşallah 🐣🐣