MerveOulganm Kızlar 32 haftalık hamileyim hala isme karar veremedik sizce Kumsal Öykü Deren İsimleri arasında hangısı olmalı bilemiyorum fikirlerinizi alabilir miyim 😌💕
SeherNilgnBakrc MerveOulganm ben en başından beri eliz olsun diyordum ama eşim alışamadı galiba öykü olcak ben Deren’ide çok beğeniyorum
MerveOulganm Gzddlk oğulganmış soyismim biraz değişik hepsine de uyuyo. Aslında mila istiyodum eşim ben öyle liya mila isimleri koymam köpek ismi gibi diyo bizde üç isim arasında karar veremedik 😇
Mgyldrmzclk Bizde Öykü koyacağız 32. Haftadayım Halen yanına anlamı güzel bi isim daha arama çabasındayım 😂
MerveOulganm Mgyldrmzclk al bendende o kadar üçünü beğeniyorum ama güzel bi isim daha cıkar mı acaba doguma kadar dıyorum boyle eskimeyen isimlerden 😇
Mls Ben kumsal koyucam kızımın ismini o yüzden seçme hakkımı kumsaldan yana kullanıyorum 🤭🤗 ama öykü ismi de güzel 👍
Mls MerveOulganm ben daha başından beri bu ismi istiyordum o yuzden zorlanmadım yanına isim bulmak biraz zorladı beni ama karar verdik sonunda o da nisa olucak 😍
MerveOulganm Mls nisa güzel isim benim yiğenimin ismi ☺️ Etrafımdada güzel isimleri kaptılar hep koycak isim bırakmadılar bana 🙂
Mls MerveOulganm kumsal ismi güzel ama çok fazla duyulmuş bi isim değil kime söylesem farkli geliyor hiç duymadik diyorlar 🤭
Mgyldrmzclk MerveOulganm yaa biz geç kaldık benim etrafımda hep güzel beğendiğim isimlerden koydular ama bakalım Bi isim daha bulabilecekmiyiz ☺️😂