mrsmom_ ElifKyncu0 Rabb’im hayırlı sağlıklı uzun ömür versin 🤲🏻🥰 çok sevindim bebise selamlar. Soyleyin ona onu bekleyen ler yalniz sizler değilsiniz hepimiz sağlıkla çıkacağı günü bekliyoruz 🤗🥰
Beyzanury1234 ElifKyncu0 nasıl dayanıklı oğlun var maşallah helal olsun paşama 😍 haber ver durumu ile ilgili inşallah tez vakitte çıkar hastaneden
teacherozlem Ebruozyolcu yoğun bakımda 22 haftalık doğan mavi isimli bir kız vardı orda 5 ay kalmış tontik bir cadı olmuştu 400 grammış ilk zamanlar hiç korkmayın ömrü varsa yaşar
Ebruozyolcu Ebruozyolcu kızlar çok şükür çıktık 90. Günün sonunda şuan bebeğim 14 günlük evimizdeyiz 🤲🏻
KuzeyinAnnesi10 Ebruozyolcu ay çok sevindim maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰 ❣️
Meervemsi Ebruozyolcu rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım nasıl bebeğin bende 24+2 hamileyim ve erken doğum riskim var korkuyorum
SeymaSimsek Ebruozyolcu gözünüz aydın. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler versin bebeğinize 🤲🏻🤲🏻 Geçmiş olsun. 💐
Ebruozyolcu Meervemsi korkma canım allah ne derse o olur yaşamaz diyorlardı çok şükür rabbime 15 günlük olduk
Ebruozyolcu prematureanne02 çok şükür canım alıştık zaten küvezdeki gibi devam mama saatleri ilaç saatleri emzir gazını çıkar yatağına yatıyorum gözlerini kapatıyorum yyuyuyor
prematureanne02 Ebruozyolcu Emiyormu ahh çok sevindim maşallahh🙏🏻🙏🏻🙏🏻 biz emsin yutsun diye çıktığından beri terapi alıyoruz. Çok şükür artık yutmaya başladı