miniksevdamm nb- benim böyle bir şey olduğundan bilgim yoktu 34. Haftada su bitmesi sebebiyle acil ameliyata alındım ben 2 yıl önce
nb- miniksevdamm her doktor yapmıyo bildiğim kadarıyla daha çok doçentler ve profesörler yapıyo ve biraz maliyetli bi işlem. Ama böyle bi seçenek de var tabi başka sorunlar varsa belki bu da işe yaramaz doktor kontrolünde olmakta fayda var
Masal-10 Ebruozyolcu Şu su azlığına çok üzülüyorum korkuyorum da acaba az mı su içtiniz ? Neye göre oluyor bilmiyorum da 😥 Arkadaşımın da azdı havuç suyu filan içmişti normale döndü dendi ama onunda erken doğum oldu
Gunes1723 Korkma , Rabbim yeter ki ömür versin yenidoğan hemşiresiyim ve o kadar çok 23 24 hafta bebek taburcu ettik ki yeri geldi 38 haftalar melek oldu , Rabbime sığın bol dua et , zaten tutabildikleri kadar bebeği anne karnında tutmaya çalışıyor doktorlar🙏
trkgleyla Ebruozyolcu öncelikle sakin ol canım bebeğin hisseder mutlaka bi çözümü vardır. Hastaneye yatırmaları çok iyi bak yakından takip edilecek. Doktoruna sor havuç suyu bebek suyuna iyi geliyormus içebilir miyim de. Yakınlarına söyle sana havuç suyu sıkıp taze taze getirsinler günde 1 bardak iç şifa olsun inşallah. Sakin olmaya çalışın. Stresini yönet. İnşallah senden hayırlı haberler bekliyoruz.
Adabp Ebruozyolcu izleyin isterseniz daha az gramajla doğmuş , Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Mercimeek Ebruozyolcu nolur içini ferah tut Yüce Rabbimden ümit kesilmez kendini kimseyle kıyaslama her gebelik her bebek farklıdır bizler sana dua ederiz Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
prematureanne02 Ebruozyolcu Ben 3 ay önce 23+3 te 630 gramla doğum yaptım çok şükür kızım hayatta şuan entübe ama doktorlar yavaş yavaş oksijenini ve basıncı düşürüyolar. Kilo alımıda çok şükür iyi şuan 2900 gram. Bikaç problem atlattık ama prematüre bebeklerde olabilecek şeylerdi. Korkmayın yiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun sizinle olacaktır. Bol bol dua edin ve doğumunuz gerçekleştiğinde sadcee sütünüze odaklanın
Prens_prenses777 Ebruozyolcu hadi yaa tamam korkulcak hiç bir şey yok emin ol doğru karar neyse hakkında hayirlisi neyse rabbim onu sana yazdı o yüzden stressiz bir sekide yap doğumunu bizede haber ver Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🤲🤲
Bekledigimmucizemm Ebruozyolcu beni bşr yakınım doğum yaptı o şekil 600 gram birşeydi bebeği şimdi 6 yaşında gayette sağlıklı kötüyü düşünme Allah yardımcınız olsun inşallah
gamzeminaaa Canım bende prematüre annesiyim. Doğum yaptığım hastanede 500 gr bebekler bile vardı yaşıyorlardı. Allahım dan ümit kesilmez. Dualarım seninle.
Asyabuse Ebruozyolcu eşimin yegeni 560 gr doğdu şu an 10 yaşında ellerinizden öper. Çok beyin kanaması geçirmiş ona rağmen birazcık problem var yaşıtlarından 2 sene kadar geri geliyor öğrenme açısından ama başka hiçbir sorunu yok çokk şükür kuran bile öğrenmeye başlamıştı bu yaz 🌸