Kurumusbogazim Kızlar başta giydiğim kıyafetlerin rengi geçiyor sandım fakat öyle değil bildiğiniz mürekkebin az açık rengi iç çamaşırımda oluyor, beyaz kremsi akıntım hep oluyor fakat mavi akıntı bir haftadır var başına böyle bişey gelen var mı
Yenianne7 Kurumusbogazim Hiç duymadım canım bilgim yok. Doktoruna danış istersen herhangi bir enfeksiyon belirtisi vs olabilir
Ahsen0671 Kurumusbogazim mavi akıntı hiç duymadım yeşil akıntı varda. Yeni kot pantolon ya da mavi tayt pijama falan giydiniz mi hiç. Belki ben bilmiyorumdur doktora danışın
Birbebetoannesi Kurumusbogazim hiç duymadım Mavi akıntıyı bende 34 haftalığım afedersiniz kremsi tarzda oluyor arada o da doğuma yakın diye rahim olgunlaşmasından kaynaklı olabiliyormuş
Asfmray Kurumusbogazim aa çok şaşırdım canım doktoruna sor bakalım bizede söylemeyi unutma neymiş o öyle
ezgi-esk Mavi hiç duymadım ama yeşil gibi olunca enfeksiyon oluyor beklemeden bir doktora gidin derim
Kurumusbogazim Ahsen0671 yok elbise giyiyorum sürekli bende boya diye düşündüm iki gündür kendimi takip ediyordum boya değil
Kurumusbogazim Asfmray Ceviz6550 Ahsen0671 Tatunya Doktoruma mesaj attım doktorum kıyafetten bulaşmıştır gebelikte böyle bi durum olmaz dedi
Kurumusbogazim Mavimsii_56 mavi renkte kullandığım yok ekstra ilaç olarak magnezyum başladık o yapar mı bilmiyorum
Ahsen0671 Kurumusbogazim biz yurttayken arkadaşım sürekli mor Bi şekilde kalkıyordu meger nevresim takımı soluyormuş çok korkmuştu o aklıma geldi geçmiş olsun bende merak ettim doktora danışınca yazar mısınız
Ceviz6550 Geçmiş olsun ilk defa duydum sonradan bizide bilgilendirir misin doktorun ile görüştükten sonra merak ettim bende
Tatunya Kurumusbogazim Yıllar önce teyzemin başına böyle bir olay gelmişti. Gebe filan değildi ama bu olayı yaşarken. Sürekli iç çamaşırının mavi renk olduğunu hem vajinaya denk gelen yerde hem de kasık kısımlarında olduğunu söylemişti. Doktora gidip tedaviye başlamıştı. Uzun zaman olduğu için hastalığın adı vs hatırlamıyorum ama var yani bu durum yaşanıyor. Geçmiş olsun, hemen doktorunuza bildirin.
Tatunya Kurumusbogazim Yok yok tek değilsiniz hiç merak etmeyin. Bilmediğimiz çok değişik durumlar olabiliyor tıpta. Arkadaşların da aklına ilk gelen mantıklı aslında renk mavi olunca bir şeylerin boyası mı akıyor diye düşünüyor insan. İçinizi ferah tutun çok basit bir ilaçla kurtulmuştu teyzem.