Senatalya06 1 eylülde spinalle sezaryenle doğum yaptım ,6 gün oldu ve baş ağrım çok şiddetli devam ediyor, şu kahve fayda etmiyor ,yaşayan var mı ve ne zaman geçer??? 😞 bebeklerim küvezde yoksa bu ağrıyla asla onlara bakamazdım 😞
Nazlimom Senatalya06 sabah öğle akşam parol içtim bende kahve içmiştim şekersiz. 1 hafta sonra geçti benimde
Nurkcy Senatalya06 Seni çok iyi anlıyorum bende spinal oldum olmaz olaydım 1 hafta süründüm o baş ağrısı ve boyun ağrısından sanki beyin ameliyatı olmuştum kendi sezeryan acımı unuttum.. ayağa kalkamıyordum asla, bi kaç kere iğne yaptırdım acilde o bile fayda etmedi ağlaya ağlaya geçirdim 1 hafta bebeğimle bile ilgilenemedim.. sadece bol su ve kahve içmen gerekiyor ama geçirmiyor tabi pek.. beklemek gerekiyor 7. Günden sonra kendiliğinden geçecektir. Benim 8. Günde kesildi birden.
zynpdrnkcbdk Senatalya06 ben 05.09 da gece spinal anestezi ile sezaryen oldum fakat bende hiç bir belirti olmadı. Hiç baş ağrısı veya başka birşry olmadı ☺️ çok şükür şuan iyim sezaryen kesiği yeri dışında ağrım sızım yok bünyeyle alakalı olabilir 🙏🏼
Senatalya06 Ay en azından geçecek dedin ya Allah razı olsun , inan var ya böyle kaldım korkusuyla daha da sürünür durumdaydım, Şuan psikolojik olarak iyileşiceğimi düşünüyorum artık ,çok sağol yanıt için canım ❤️🙏💐
Zyildiz88 Anesteziden kaynaklı baş ağrısı için Geralgine K tablet kullanın.Anestezi teknisyeniyim ben, bu şikayetle başvuran hastalara anestezi hekimimiz bu ilacı öneriyor.