Canankara1992 Magnezyum hangisini kullanıyorsunuz kızlar bide degeriniz kaç benim 1.8 doktorum vermedi dahiliye verdi çok düşük dedi magnezyumun
gamzecgr Canankara1992 acilde magnosit yazmıştı doktor onu kullanıyorum arada da kramp ve kasılmalar için
Canann1601 Canankara1992 özel doktora gidiyorum magnorm yazdırdı onu içiyorum. Bir de devit-3 ve decavit. 24 haftalığım bunlardan başka bir ilaç kullanmıyorum.
Aybarssmom_ Ben Efermag 365 mg kullanıyorum özeldeki doktorum vermişti, kasık ağrılarımdan dolayı acillik olmuştum hem gittiğim devletin acili kullanmamı söylemişti hem de özeldeki kendi doktorum yazdı
Hayatadairanne Aybarssmom_ memnunmusunuz peki bana da kol uyuşmazlığından dolayı yazıldı birde demir multivitamin kullanıyorum hepsi ağır gelir mi acaba
Cnsu11 Magosit tablet kullanıyorum suda eritilen efervesan tabletler ayaklarda şişlik yapıyor tuz oranından dolayı en iyisi tablet kullanmak
Aybarssmom_ Hayatadairanne ben de böyle 3 tane ilaç kullanıyordum bu şekilde canım ama karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için 1 aydır içemiyorum doktorlar kesti😕 kullandıklarımdan mı oldu bilmiyorum ama