Merve-GB Merhaba kızlar, 31 haftalık hamileyim kızımın 2 hafta geriden geldiğini söyledi doktorum daha önce duyan ya da benimle aynı durum da olan var mı . Bu şekilde devam ederse erken doğum olacağını söyledi çok tedirginim 😢
Egeminannesi Merve-GB canım hiç bsy olmaz korkma benim oğlum da öyleydi bı ay dediler hatta bende senin gbi bilmiyodum agliyodum hep 2500 kg doğdu çok şükür hemen toplandı hiç kuvezde bile yatirmadilar çok saglikliydi üzülme şuan 18 aylık yaşıtlarıyla aynı kiloda
Balmommyy Merve-GB bende kızıma hamileyken özel 2 hafta geride dedi devlet 3 hafta dedi şükür bişey yok 1 yaşına girecek 1 hafta sonra 2.400 doğdu maşallah suan tutamıyoruz 1 dakika oturmuyor zekasıda çok iyi maşallah korkmayın inşallah bişey yoktur
minnakkraker Merve-GB iki haftalık geriliği önemsemiyorlar diye bişey yok arkadaşlar bunu gayet de önemsiyorlar kaç dra gittiysem haftalık hatta bazısı haftada ikiye takip istiyor stres yapmamaya çalış gerilik sebebi önemli asıl hareketlerini takip et mutlaka
Sumeyye-88 Benim de gerideydi 2 hafta kadar 3 gün önce doğurdum 2490 gr çok şükür sağlıklı Takma kafana 37.haftamda normal doğum yaptım
Asteka41 Merve-GB kuzum sorun yapma benim de 2 hafta geriden geliyordum açığı kapattık sonra hafiften minyon olur dedi doktor